Μισεύεις Θοδωρή μου σήμερα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ξημερώματα Κυριακής 3.30, ο Θοδωρής Μιχόπουλος ο δημοσιογράφος,ο αρχισυντάκτης χρόνων στα δελτία ειδήσεων της ΝΕΤ ο συνεργάτης και πάνω απ΄όλα ο άνθρωπος Θοδωρής μας έδωσε την τελευταία είδηση από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο χαμογελαστός  γαλανομάτης από τους ελάχιστους αρχισυντάκτες που δεν φώναζαν την ώρα της πίεσης του δελτίου ο Θοδωρής με τις περίφημες τιράντες του πέρασε στην άλλη πλευρά του φεγγαριού.

Οι περισσότεροι αναγνώστες μας θα τον θυμούνται δίπλα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η δίπλα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ως υπεύθυνο του γραφείου τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου. Στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, πολύ πριν έρθει στην εξουσία ο Σύριζα, συνεπής ιδεολόγος δεν εκμεταλλεύθηκε ούτε λεπτό την θέση εξουσίας.

Εργάστηκε επί πολλά χρόνια και  στην ιδιωτική τηλεόραση  ενώ ήταν αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Εποχή».

Με σημαντική κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία, ο Θοδωρής Μιχοπουλος βρέθηκε μετά τις εκλογές του 2015 στην θέση του επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, ενώ για σημαντικό διάστημα είχε την ευθύνη για την ενημέρωση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της χώρας μας με τους δανειστές.

Ως έναν αφοσιωμένο αριστερό και σπάνιο δημοσιογράφο, χαρακτηρίζει τον Θόδωρο Μιχόπουλο με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τον θάνατό του το Μέγαρο Μαξίμου. «Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει.

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

Μέσω Twitter εκφράζουν την θλίψη τους και πολλοί συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.