Summer Nostos Festival από 17 –24 Ιουνίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων χρόνων και με 170.000 επισκέπτες στις περσινές εκδηλώσεις του, το Summer Nostos Festival (SNFestival), που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στην πόλη από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018.


 

 

Το SNFestival είναι ένα φεστιβάλ ανοιχτό και δωρεάν για όλους. Παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που αποτελείται από μουσική, χορό, θέατρο, σύγχρονη τέχνη, αθλητισμό, παιχνίδια, performances και ομιλίες.

To line-up του εντυπωσιακού φετινού προγράμματος του Summer Nostos Festival (SNFestival) συμπληρώνουν οι μοναδικοί John Cale & Band, Animal Collective και Lianne La Havas. Προσκαλώντας ονόματα από όλο τον κόσμο, σε ένα εκλεκτικό μείγμα ήχων, ειδών, διάθεσης και ακροατηρίων, η ενότητα της μουσικής αποτελεί και φέτος έναν βασικό άξονα του SNFestival.

 


 

John Cale & Band // Animal Collective // Seu Jorge & KOA // Stereo Nova // Lianne La Havas // Kronos Quartet & Sam Green // Joyce DiDonato // American Contemporary Music Ensemble // Theatre of Voices // Paul Hillier // Alexi Murdoch // Rumer Willis // The Barr Brothers // American Ballet Theatre Studio Company // Κωνσταντίνος Ρήγος // Theater of War // Garry Kasparov // Μαριάννα Καβαλλιεράτου είναι μερικά από τα ονόματα που συνθέτουν το φετινό συναρπαστικό πρόγραμμα!


 

John Cale & Band – 19 Ιουνίου

Ο θρυλικός John Cale των Velvet Underground και η μπάντα του, παρουσιάζουν ένα «πορτρέτο» του εμβληματικού καλλιτέχνη με επιλογές από το σύνολο της καριέρας του η οποία μετράει ήδη μισό αιώνα. Από τους Velvet Underground μέχρι την Drella, με αρκετό κλασικό υλικό αλλά και τραγούδια από την επικείμενη δισκογραφική του δουλειά έρχεται στο SNFestival για μια σπάνια μουσική αναδρομή.


 

Animal Collective – 23 Ιουνίου

Οι Animal Collective (Avey Tare και Panda Bear), η περίφημη μπάντα της experimental pop που συνέδεσε το όνομά της με τα ‘00s έρχεται αυτό το καλοκαίρι στο SNFestival για να μας παρουσιάσει ζωντανά τον δίσκο Sung Tongs (2004). Οι Animal Collective που, όπως έχει γραφτεί, δίνουν ήχο στη σουρεαλιστική εμπειρία της «ανώριμης» ευφορίας θα προσφέρουν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.


 

Lianne La Havas – 22 Ιουνίου

Γεννημένη στο Λονδίνο, από Έλληνα πατέρα και Τζαμαϊκανή μητέρα, η “unstoppable” Lianne La Havas, την οποία ανέδειξε το BBC το 2012 ως αντιπροσωπευτική φωνή της “νεο-folk”, επισκέπτεται το SNFestival για ένα ατμοσφαιρικό live με έμφαση στον βελούδινο σόουλ ήχο του τελευταίου άλμπουμ της. Έχοντας στο ενεργητικό της υποψηφιότητες για βραβεία Grammy και BRIT Award έγινε ευρέως γνωστή χάρη στη συνεργασία της με τον Prince (ο οποίος την εκτιμούσε τόσο που είχε δώσει μάλιστα και μια συναυλία στο σαλόνι της) αλλά και από την πρόσφατη συμμετοχή της στην περιοδεία “A Head Full of Dreams” των Coldplay.

LINKS
Ιστότοπος του ΙΣΝ
Ιστότοπος του SNFestival

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο:
Facebook
Twitter
YouTube


SNFestival ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ:

zuma COMMUNICATIONS

Χαρά Ζούμα Ι Μ. 6980 571057 |

Σέμη Ψιλογιάννη Ι Μ. 6977 222455

Nίνα Αλτάνη Ι Μ. 6985 560600


ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Ι Τ. 210 8778300

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.