Με την παρέλαση στην πλ. Συντάγματος κορυφώνεται το Athens Pride

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται στην πλατεία Συντάγματος για να συμμετάσχει στο 14ο Athens Pride. Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΡΟΥΣΑ» το φετινό Athens Pride εστιάζει στη θηλυκότητα, όπως βιώνεται κάθε μέρα σε κάθε έκφανσή της.

Κρατώντας μπαλόνια και πλακάτ οι συγκεντρωμένοι λένε «ναι» στο Athens Pride- Φεστιβάλ υπερηφάνειας κι «όχι» σε διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Αρκετά είναι τα περίπτερα μη κυβερνητικών οργανώσεων καθώς και πολιτικών νεολαιών έχουν στηθεί κατά μήκος της πλατείας Συντάγματος, με τον κόσμο να τα επισκέπτεται για να ενημερώνεται για διάφορα θέματα.

«Στο φετινό Athens Pride γιορτάζουμε όλες τις θηλυκότητες, αυτές που επιλέξαμε και αυτές που αρνηθήκαμε», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Οι δραστηριότητες κορυφώνονται με τη μεγάλη πορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος στέλνοντας ηχηρό μήνυμα υπέρ της εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ. Μετά την πορεία θα ακολουθήσει πάρτι με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, της Μαρίνας Σάττι, της Ευρυδίκης και της Ελεονώρας Ζουγανέλη.


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.