Αυξηση του κατώτατου μισθού στο πολυνομοσχέδιο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τρεις είναι οι βασικοί πυλώνες σχετικά με την εργασία για το επόμενο έτος, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο. Η αύξηση του κατώτατου μισθού, η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η καταπολέμηση της αδήλωτης και επισφαλούς εργασίας. Κατατέθηκε την Παρασκευή,  το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 4ης και τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος.

Το πολυνομοσχέδιο θα πρέπει να έχει ψηφιστεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Κι αυτό με δεδομένη την επιδίωξη της κυβέρνησης για μια συνολική συμφωνία για την αξιολόγηση, τη μεταμνημονιακή εποπτεία και το χρέος στη σύνοδο του Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Το πολυνομοσχέδιο, περιλαμβάνει πληθώρα διατάξεων που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν, όπως έχει συμφωνηθεί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Πολυνομοσχέδιο: Αύξηση του κατώτατου μισθού

Χαρακτηριστικά για αυτό το μείζον ζήτημα, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της κυβέρνησης .Το 2012 ο κατώτατος μισθός υπέστη μια σημαντική μείωση της τάξεως του 22%, η οποία στηρίχτηκε στη λογική της ενίσχυσης της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της χώρας

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.