Το Θέατρο Αλκμήνη γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του

Facebook
Twitter
LinkedIn
Της Λαμπριάνας Κυριακού

Με οδηγό τον Έρωτα, και συμπαραστάτες όλους αυτούς που με την πίστη και την ελπίδα τους, βοήθησαν το Θέατρο Αλκμήνη, να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους θεατρικούς χώρους της Αθήνας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Αλκμήνη Μανώλης Ιωνάς, μίλησε για τα 10 χρόνια λειτουργίας του θεάτρου σε μια βραδιά γιορτής, που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας  (11/6).


«Το Θέατρο Αλκμήνη προϋπήρχε εμού και της Ειρήνης. Προλόγισε ο κύριος Ιωνάς, «Το ξεκίνησε ένας μεγάλος άνθρωπος του θεάτρου ο Άκης Δαβης.  Το Θέατρο Αλκμήνη, πέρασε στα χέρια μας με διαφορετική οπτική. Τα τελευταία δέκα χρόνια, παλέψαμε με αφετηρία τον ΕΡΩΤΑ – γιατί πιστεύουμε ότι και  η ζωή και η τέχνη πρέπει να έχουν στοιχεία του Έρωτα. Έχει κάτι πολύ δυνατό ο Ερωτας –  το λέει και ο  Απόστολος Παύλος –  έχει ΠΙΣΤΗ,  ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά και των δυο μας, αλλά και των καλλιτεχνών που ανέβηκαν στο σανίδι αυτού του θεάτρου.  Παλέψαμε  για κάτι που ήταν ακατόρθωτο και δύσκολο, αλλά ο ΈΡΩΤΑΣ μας γι αυτό που κάνουμε μας, μας έφερε μέχρι εδώ και θα μας πάει παρα πέρα»


Το Θέατρο Αλκμήνη, φημίζεται για τα ιδιαίτερα πάρτι που διοργανώνει τέλος του χρόνου, αλλά ομολογουμένως, το φετινό πάρτι, θα μείνει αξέχαστο.  Από νωρίς, η οδός Αλκμήνης είχε κατακλιστεί από φίλους τόσο  από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό  κόσμο, όσο από φοιτητές και φανατικούς φίλους  του θεάτρου. Η οργάνωση για τη δημιουργία αυτής της εκδήλωσης, ευθύνεται η μοναδική Άντζυ Νομικού (Δημόσιες σχέσεις του Θεάτρου).  Ο δρόμος έμοιαζε περισσότερο με παραλιακό μπαράκι, αφού τα coctails  van της Volks, είχαν την τιμητική τους. Βέβαια, δε θα μπορούσαν να μείνουν   απαρατήρητες,  οι μουσικές επιλογές του Θεοδόση Φράγκου,  αφού τα  κομμάτια που έπαιζαν, ήταν από επιλεγμένους δίσκους βυνυλίου, από την προσωπική  του δισκοθήκη.


Το aVecnews.gr δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη γιορτή του Θεατρικού ΕΡΩΤΑ, γι΄ αυτό σας  παρουσιάζει μέσα από το φωτογραφικό φακό της Τζωρτζίνας Πιτιανούδη τις πιο όμορφες στιγμές του πάρτυ.


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.