Οταν οι ειδήσεις προηγούνται της λογικής…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Πάνου Παγώνη

Πολλά και ενδιαφέροντα τα πρόσφατα γεγονότα της πολιτικής αλλά και της κοινωνικής επικαιρότητας.Είχαν λίγο απο “χείμαρρο”  Πολλάκη με τη γνωστή του τοποθετηση περι “φυλακης” σε …ατασθαλούς πολιτικούς για να μπορεσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδισει τις εκλογες.

 

Είχαν δηλώσεις Καμμενου στην Αμερικη με ή χωρις συνεννοηση με τον Τσιπρα.Είχαν παραιτηση Κοτζια,λενε για τα μυστικα κονδυλια του ΥΠ.ΕΞ και την προτιμηση του Πρωθυπουργου να καλυψει τον Καμμενο παρα τον υπουργό του.

Ειχαν και,προσωπικη μου εκτιμηση,ενα σοβαρο θεμα οσον αφορα τις παραπλευρες “δουλειές” αστυνομικών που μπλεκουν με συμμοριες ή υπηρεσια με αλλοδαπους!!!

Ειναι γεγονος οτι εμεις μπορουμε να διαβασουμε και να κρινουμε ολα αυτα τα γεγονοτα μονο σαν πολιτες και οχι σαν ειδημονες,γιατι απλα δεν κινουμε κανενα νημα,δεν εχουμε προσβαση σε εσωτερικη πληροφορηση,απλα αποκρυπτογραφουμε τα “μεταξυ των γραμμων” νοηματα απο εμπειρικη καθαρα ματια!!!

Ετσι λοιπον,παλι προσωπικη αποψη εκφραζω,ο Πολλακης ειπε φωναχτα αυτο που σκεφτονται σχεδον ολοι οι Ελληνες και ειναι η ηθικη δικαιωση τους….το να πανε φυλακη  και να πληρωσουν τα σπασμενα ολα τα προσωπα που ειναι αναμεμιγμενα σε παρανομες δοσοληψιες και γενικα οσοι εχουν καταχραστει δημοσιο χρημα.Ειναι οι “κλεφτες που εχουμε βαλει εμεις να φυλανε τα προβατα μας”!!!Ας μην ξεσηκωνονται λοιπον οι καθε λογης κομπορρημονες πολιτικοι…αραγε αυτοι που φωναζουν και διαμαρτυρονται για τη δεικτικη γλωσσα του Κρητικου ειναι αμεμπτοι και αθωοι????Θα δειξει αν…προχωρησει το μαχαιρι μεχρι το κοκκαλο!!!Πρεπει να προχωρησει!!!

Για την υποθεση Κοτζια,ο Τσιπρας δειχνει να καλυπτει τον γεματο λαθη και αρκετα “ανεξαρτητο” Καμμενο,αφου δυστυχως,τον εχει αναγκη!!
Η υποστηριξη του Πανου εχει αποδειχτει,στον Καμμενο αρεσουν τα σοου για να μπαινει στο ματι των Νεοδημοκρατων αφου ειναι ο μονος που τους προκαλει και τους τα λεει χυμα αλλα και να κραταει αναμενη τη δαδα της επανεκλογης του,ειτε σαν κομμα ειτε σαν Βουλευτης Επικρατειας!!!

Τα μυστικα κονδυλια του Υπουργειου Εξωτερικων ειναι ενα μεγαλο θεμα…δεν μπορει να μαθει κανενας που πανε,σε ποιον,σε τι ειδους δουλειες,καλυπτομενα παντα κατω απο το δαιδαλωδες και πολυ …ελαστικο εθνικο συμφερον!!!Ερχονται στο μυαλο μου Τζειμς Μποντ,Λαρα Κροφτ,Επικινδυνες Αποστολες,και ενα δικτυο που αγγιζει απο Καζαμπλανκα του Μπογκαρτ μεχρι το Ολοι οι ανθρωποι του Προεδρου του Πακουλα και το Γουοτεργκειτ!!!Φανταστικες ιστοριες,γαργαλιστικες,μα τα κονδυλια εχουν ανεβει δραματικα σε αριθμους ολα αυτα τα χρονια απο το 2008,οι λογαριασμοι αρκετων εχουν σιγουρα θεριεψει,και μαλιστα σε περιοδους που και τσιχλα να αγορασεις σε ρωτουν που βρηκες τα χρηματα!!!

Ο Κοτζιας ηθελε να ελεγχονται τα κονδυλια αυτα απο τη Βουλη!!!Εφαγε Ακυρο,που λεμε,και κατηγορηθηκε ανοικτα απο τον Καμμενο,για χρηματισμο του απο τον Σορος για να προχωρησει τη συμφωνια των Πρεσπων!!! Ο Τσιπρας δεν τον καλυψε καθολου!!!

Εδω τι να σκεφτεις αραγε?Ή το παρασκηνιο γραφει τεραστιες χρηματιστηριακες  διαφορες απο το προσκηνιο ή εχω φαει πολυ παστιτσιο και δεν αισθανομαι καθολου καλα!!!Αν δεν πεθανω απο αναρροφηση στον υπνο μου,ισως μαθω καποτε  την πραγματικοτητα!!!

Το σοβαροτατο θεμα με τους “παρανομους” αστυνομικους θα το κλεισω πριν καν το θιξω γιατι δεν νομιζω νοημων ανθρωπος να εχει αντιρρηση σ΄αυτο…την παραδειγματικη τιμωρια σε ολους οσοι πιανονται να εκμεταλλευονται την ιδιοτητα τους σαν αστυνομικοι και παρανομουν,για να μπορεσουμε τουλαχιστον εμεις οι απλοι πολιτες,να συνεχισουμε να εμπιστευομαστε αυτους που διαχειριζονται την ασφαλεια μας σε ολα τα επιπεδα της καθημερινοτητας μας!!!

Κλεινοντας,θα διαπιστωσατε οτι ολα τα θεματα που προκυπτουν,μικρα ή μεγαλα,σοβαρα ή ασοβαρα,εχουν παντα σαν πηγη το χρημα,αυτο που πολλοι προτιμουν εναντι της δοξας!!
Δεν μπαινουν ομως στη ζυγαρια απο τη μια ο ανθρωπος και απο την αλλη το βαρος του σε χρυσαφι,γιατι πολυ απλα δεν συνυπολογιζονται η ακεραιοτητα,η τιμιοτητα,η δικαιοσυνη,ο σεβασμος,η ειλικρινεια,ο διαλογος,η εμποιστοσυνη,η φιλια,η ελευθερια,η υπευθυνοτητα,η συμπονια,η αγαπη,αφου η αξια τους δεν μπορει να καλυφτει απο ολα τα πλουτη του κοσμου!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.