Καθηλωτική η Αθηνά Παππά στη παράσταση «Τι Με Κοιτάς Έτσι;»

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Τι Με Κοιτάς Έτσι;» την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.


Η Αθηνά Παππά εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και έλαβε συγχαρητήρια από συναδέλφους και κριτικούς για την καθηλωτική της ερμηνεία.

Ο Νίκος Μουρατίδης, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Έαρ Βικτώρια Γιώργος Χριστοδούλου, η Ράνια Μαργαρώνη, η Έλενα Αγγελοπούλου, ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο Θοδωρής Ανθόπουλος, η κλινική ψυχολόγος Κατερίνα Κοτσιφάκου κ.ά., τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχάρησαν τους συντελεστές του έργου.

Το «Τι Με Κοιτάς Έτσι;» παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 στη δεύτερη σκηνή του θεάτρου Έαρ Βικτώρια (Μαγνησίας 5 και Αριστοτέλους 132, Αθήνα).

Οι δύο πρώτες παραστάσεις έγιναν άμεσα sold out! Διαθέσιμα εισιτήρια από 31/10/2018 στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου.


VIVA: https://www.viva.gr/tickets/theatre/ear-viktoria-b-skini/ti-me-koitas-etsi/

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 210 822 0020

Η μαύρη κωμωδία «Τι Με Κοιτάς Έτσι;» είναι ένας χειμαρρώδης μονόλογος με ηρωίδα μία Γυναίκα, η οποία, μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοχειρίας, διηγείται τη ζωή της, χρησιμοποιώντας γλαφυρή αφήγηση και μαύρο χιούμορ. Η ηρωίδα κατορθώνει να αυτοσαρκάζεται, να σαρκάζει, να σχολιάζει, να γελά και να ονειρεύεται… καθισμένη σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Η παράσταση στοχεύει να μιλήσει ανοιχτά για τον αποκλεισμό που βιώνουν άτομα με αναπηρία, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Μέσα από το μαύρο χιούμορ, αλλά και τις αναφορές σε μια εποχή που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί για την Ελλάδα, η ηρωίδα προσπαθεί να κατανοήσει πώς έφτασε στο σημείο που βρίσκεται και πώς θα ξεφύγει από εκεί.

Το έργο βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρόδης & Ιωάννης Κυφωνίδης

Ερμηνεία: Αθηνά Παππά

Σκηνικά – Κοστούμια: Μαριλίζα Rendl

Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής – Ενορχήστρωση: Χρήστος Μπάκης

Σχεδιασμός Φωτισμού – Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ρασσιάς

Σόλο Βιολί: Γιώργος Μανωλάς

Make up Artist: Μαργαρίτα Καρακάση

Hair Styling: Ντίνα Τριάντου

Γραφιστική επιμέλεια αφίσας: Δήμητρα Αγγελακοπούλου

Trailer: Ελένη Μολφέτα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.