Αγαπημένοι Ηθοποιοί μας εύχονται για τις γιορτές…

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Εμείς οι δημοσιογράφοι του aVecnews.gr σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019. Μπορεί να ζούμε σε μια εποχή γεμάτη κόλακες και καιροσκόπους, με εξαθλιωμένους μισθούς και συντάξεις, ωστόσο μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτό θα το πετύχουμε μόνο αν οι καρδιές μας μείνουν ενωμένες και μονιασμένες.

Γι αυτό, από αυτά τα Χριστούγεννα, ανοίξτε τις ψυχές σας και καλωσορίστε όλα τα όμορφα που μας έδωσε απλόχερα η ανθρώπινη φύση μας, όλα αυτά τα συναισθήματα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε μέσα στο σύμπαν.  Τι άλλο εκτός από «Αγάπη, Υγεία, Ευτυχία, Χαρά, Ευημερία» μπορεί να χρειάζεται ένας άνθρωπος.

Φέτος τις γιορτές ας απελευθερώσουμε όλα τα αρνητικά αισθήματα που άφησε το 2018 και ας δεχθούμε το νέο χρόνο με το πιο πλατύ μας χαμόγελο…

Ευχές για τα Φετινά Χριστούγεννα και το νέο έτος, μας χαρίζουν μέσα από την ψυχή τους και 15 αγαπημένοι ηθοποιοί από Ελλάδα και Κύπρο…


Άνδρη Θεοδότου

«Εύχομαι ολόψυχα υγεία , γαλήνη στις ψυχές των ανθρώπων, ειρήνη στους λαούς όλης της γης, αγάπη και σύνεση για τα παιδιά που θα παραλάβουν το κόσμο για να τον κάνουν καλύτερο.»

(Την Άνδρη Θεοδότου την απολαμβάνουμε καθημερινά,  στην πιο αγαπημένη κωμική σειρά του ALPHA «Ελα στη Θέση μου.)


Κώστας Ανταλόπουλος

Εύχομαι το 2019 να φέρει ειρήνη σ όλο τον κόσμο! Λιγότερη αλαζονεία και εγωισμό! περισσότερη ενσυναίσθηση!Ανάληψη προσωπικής ευθύνης για ότι συμβαίνει γύρω μας!!!Τέλος εύχομαι σε σένα προσωπικά υγεία ,αγάπη και κάθε καλό για το καινούργιο έτος!!!!

(Ο ηθοποιός Κώστας Ανταλόπουλος,εκτός από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα, παίζει στην παράσταση «Το έπος της…Μαλάμω» με το Θανάση Αυλευρά,  στο Θέατρο Λαμπέτη.)


 

Ράνια Παπαδάκου

«Υγεία, άριστο νευρικό σύστημα, χαρά, αγαπημένοι άνθρωποι,δημιουργία, έρωτα που “χρωματίζει” πάντα  αλλιώς την οπτική, χρήματα προς διατήρηση της  αξιοπρέπειας και γαλήνη στην ψυχή, γιατί μόνο μέσα στη γαλήνη, μπορεί να σε συναντήσει το θαύμα ! Χρόνια πολλά σε  όλους!

(Η αγαπημένη ηθοποιός Ράνια Παπαδάκου, παίζει στο έργο των  Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε “ΟΛΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” στο Θέατρο Τέχνης-Φρυνίχου, σε σκηνοθ. Κωστή Καπελώνη και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.)


Αλέξανδρος Χούντας

“Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου υγεία σε όλο τον κόσμο και αγάπη!! Η αγάπη δεν είναι απλώς μια λέξη! Είναι το αντίδοτο σε όλα!! Να αγαπάμε πραγ

ματικά και να χαμογελάμε για να είμαστε κάθε χρονιά ακόμη πιο δυνατοί, πιο τυχεροί και πιο ευτυχισμένοι!!  Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους!! “

(Ο Αλέξανδρος Χούντας κάθε Τετάρτη βρίσκεται στο Θέατρο  Αλκμήνη και συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Τάσο Γιαννόπουλο στην παράσταση «Κακά Τα Ψέματα».  Μια  κωμωδία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος. Ο Αλέξανδρος από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 14:00 – 16:00, κάνει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό NOSTOS 100.6FM  )


Έλενα Καστανά

“Εύχομαι η Αγάπη και η Χαρά να φωλιάσει στις καρδιές μας και να πραγματοποιηθούν όλες μας οι ευχές.Ας είναι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μαγικό και φωτισμενο ώστε να φέρει σε όλους Υγεία, Ευτυχία,Όνειρα Αρμονια,Ελπιδα , και Χαμόγελα!!!!!! Χρόνια Πολλά!!!”

(Η Έλενα Καστανά. Αυτό το υπερταλαντούχο κορίτσι, παίζει στην παράσταση «Αστρα να πάνε» στο Θέατρο Κάππα κάθε Δευτέρα και Τρίτη )


Άγγελος Μπούρας

Εύχομαι το 2019 να φέρει πίσω την ευγένεια,το φιλότιμο,την αλληλεγγύη, την αισθητική που η “φουκαροσυνη” της κρίσης μας έχει κλέψει…

Να έχουμε υγεία και να χαμογελάμε!!!

(Ο εξαιρετικός Άγγελος Μπούρας, παίζει στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» στο Θέατρο Δανδουλάκη, μαζί με Ταμίλα Κουλίεβα, Τάσο Χαλκιά, Όλγα Πολίτου, Κάτια Δανδουλάκη, Δάνη Κατρανίδη, Τάνια Τρύπη….)


 

Γιώργος Μπανταδάκης

«Εύχομαι από καρδιάς, πέρα από υγεία για όλους μας , να έχουμε Αγάπη ο ένας για τον άλλον. Υποστήριξη, βοήθεια και μια αγκαλιά. Να θυμόμαστε πάντα , πως η Αγάπη είναι δύναμη. Είναι το πιο ισχυρό όπλο. Ας μοιράσουμε αγάπη και θα δούμε πως όλα έτσι αντιμετωπίζονται πιο εύκολα και τα εμπόδια ξεπερνιούνται . Οι άνθρωποι “μαζί” μπορούν να πετύχουν θαύματα ! Ας χαμογελασουμε λοιπόν στη χρονιά που έρχεται κι ας δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη ζωή και στους γύρω μας! Καλές γιορτές ,καλή και φωτεινή χρονιάνα έχουμε !!!»

(Ο Γιώργος Μπανταδάκης, παίζει στην παράσταση «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες» στο Θέατρο Χυτήριο  μαζί με τους Τόνυ Δημήτριου, Κατερίνα Δημητρόγλου, Σόφη Ζανίνου, Ελένη Καρακάση, Νικολέττα Καρρά, Γιώργος Μπανταδάκης, Ελένη Τζώρτζη. Αλλά τον απολαμβάνουμε και στην παράσταση για παιδιά της Κάρμεν Ρουγγέρη «Αργοναυτική Εκτρατεία»)


Αλεξάνδρα Καρακατσάνη

Εύχομαι αυτές τις τεράστιες αποστάσεις να τις διανύσουμε με πίστη, επιμονή, σθένος και ελπίδα για ένα κόσμο όπου τα παιδιά θα μπορούν να πραγματοποιούν τα όνειρά τους.”«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια” λέει ο Σαίξπηρ» .

(Η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, είναι ένα από τα γνησιότερα παιδιά του  θεάτρου. Φέτος την απολαμβάνουμε στην παράσταση  «Λωξάνδρα» με την Ελένη Κοκκίδου, τον Γιώργο Αρμένη σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη )


 

Δήμητρα Παπαδήμα

«Μια θάλασσα το 2019 θάλασσα ευχών. Έτσι να ονειρεύεστε τον Νέο Χρόνο. Κολυμπήστε με θάρρος, ρίξτε πετονιες, παραγάδια. Ρίξτε δίχτυα. Πιάστε τα ψάρια που λαχταράει η ψυχή σας. Μια θάλασσα ευχών το 2019 που να δροσίζει και να ταιζει όλους.»

(Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι από τις ηθοποιούς που δεν χρειάζονται συστάσεις. Μέχρι της 13 Ιανουαριου η αγαπημένη ηθοποιός θα βρίσκεται στο θέατρο «Αθήναιον» στην Θεσσαλονίκη. Θα υποδυθεί την Πηνελόπη Δέλτα στο θεατρικό έργο της Μαρίας Παπαδήμα «Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης Τελευταία Συνάντηση»)


Ειρήνη Κωνσταντίνου

«Ευχομαι για τη νέα χρόνια ευημερία σ όλο τον κόσμο και ειδικά στην Κύπρο μας! Ταλαιπωρηθηκαμε όλοι από την ανεργία τους εξευτελιστικούς μισθούς την ακρίβεια  με πολύ αρνητικά αποτελέσματα χρεοκοπήσεις καταθλίψεις και πολλά χειρότερα που δεν θέλω ν αναφέρω. Ευχομαι οι ηγέτες αυτού του τόπου να αγαπήσουν τον λαό τους και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη πιο αισιόδοξη να μπορούμε να ελπίζουμε και ναονειρευόμαστε!!!!!!!!»

(Η Ειρήνη Κωνσταντίνου, είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Κυπριακού κοινού. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Sigma «Γαλάτεια» που διανύει φέτος το τρίτο χρόνο επιτυχίας της. )


Κωνσταντίνος Μουταφτσής

«Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Μακάρι η μαγεία των Χριστουγέννων  να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι. Χρόνια πολλά!!»

(Τον αγαπημένο Κωνσταντίνο Μουταφτή, εκτός από τους «12 Ένορκους», τον απολαμβάνουμε και στο Θέατρο Διάνα, στην παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» με τον Θανάση Κουρλαμπά και τον Ορέστη Τρίκα – στην παράσταση «Επιστροφή στην Άγρια Βρύση» στο Faust. Ο Κωνσταντίνος παίζει και στην  ταινία «Αιγαίο SOS»  )

 


Δήμητρα Μιχαηλίδου

Σε όλους όσους εργάζονται στο aVecnews.gr, στους αναγνώστες του αλλά και στην αγαπημένη φίλη Λαμπριάνα, εύχομαι να κάνουμε φέτος όλοι μια νέα αρχή. Να επιτρέψουμε στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να γελάσει, να χαρεί, να ανακαλύψει και να απολαύσει, κάθε νέο που θα μας έρθει.

Η ζωή μας είναι ευλογία και πρόκληση, ας την χαρούμε, όσες δυσκολίες κι αν έχουμε κι ας απολαύσουμε το ταξίδι!

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Δημιουργική, με καλές ειδήσεις, ωραίες θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, ευλογημένη, ξεχωριστή Νέα χρονιά!

(Η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Μιχαηλίδου, που τα τελευταία χρόνια την απολαύσαμε στις παραστάσεις «Σμύρνη μου αγαπημένη» – «Στέλιος Καζαντζίδης – Η Ζωή του Όλη», «Η πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον Μάγκα», σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση, αυτό το διάστημα κάνει εντατικές πρόβες για κάτι πολύ μεγάλο που ετοιμάζεται να ανέβει σε μεγάλη θεατρική σκηνή της πόλης. Για την ώρα αναμένουμε)


Πέτρος Πέτρου

«Το 2019 να είναι μια χρονιά που θα μας επιστρέψει την ηρεμία και  την ειλικρίνεια στη ζωή μας, που δυστυχώς όπως όλοι διαπιστώνουμε μας λείπει…Υγεία και  χαμόγελο για κάθε ένα ξεχωριστά κ να μας αφήσει δίπλα μας ότι αγαπάει και εκτιμάει ο κάθε ένας…Ας κρατήσουμε τις στιγμές του ’18, ευχάριστες και δυσάρεστες και να θυμόμαστε τα “μαθήματα” που μχάρισαν…»

(Ένας ακόμη αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός, ο Πέτρος Πέτρου, παίζει στην παράσταση «Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν στο  Studio Μαυρομιχάλη αλλά και στην παράσταση «Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης Τελευταία Συνάντηση») με την Δήμητρα Παπαδήμα.


 

Θανάσης Δόβρης

«Εύχομαι η καινούργια χρονιά που έρχεται να μας οπλίσει μεδύναμη, κουράγιο και χιούμορ προπαντός, στα καινούργια που θα έρθουν».

(Ο Θανάσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Άσχημος» του Marius Von Mayenburg, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λάλου.)


 

Δημήτρης Μάριζας

“Σε μια εποχή που οι άνθρωποι ξεχνούν  να αγκαλιάζουν  παντοιοτρόπως εύχομαι  Χριστούγεννα γεμάτα  αγκαλιές  .

Μακάρι τη νέα χρονιά οι ιδέες και οι πράξεις  των συνανθρώπων μας  να είναι πάντα μεγαλύτερες από τη μικρότητα της καθημερινότητας.”

Ο Δήμητρης Μάριζας παίζει στην παράσταση “Άστρα να πάνε” των Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σακαλή στο Θέατρο Κάππα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.


Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου

“Εύχομαι φέτος τα Χριστούγεννα να ξαναβρούμε όλοι το χαμένο παιδί μέσα μας.

Ο αυθορμητισμός, ο ενθουσιασμός, η απλότητα, η συγκέντρωση στο παρόν και η επαφή με την φύση και την πνευματική διάσταση να μας διδάξουν για το 2019 πώς να είμαστε χαρούμενοι και δημιουργικοί.”

Την Κωνσταντίνα θα την βρούμε στο θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα ως συντελεστή “παραγωγής”.

“Κάνω το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο στην παιδική σκηνή με το μιούζικαλ ¨Ρωμαίος και Ιουλιέτα…σαν το σκύλο με τη γάτα¨  του Γιάννη Καλατζόπουλου.

Είμαι βοηθός σκηνοθέτη σε δύο ακόμη παραγωγές, στον ¨ Έμπορο της Βενετίας¨  και στο ¨Ο χρόνος σταματά¨ και τα δύο σε σκηνοθεσία του Νίκου Δαφνή.

Το 2019 ξεκινώ πρόβες ως ηθοποιός με το έργο ¨Σημεία και κέρατα¨  σε διασκευή – σκηνοθεσία του Νίκου Δαφνή.”

 




 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.