Καμμένος εναντίον Κοτζιά….

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aντιπαράθεση μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Άμυνας λίγες εβδομάδες πριν τη διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών Ο κ, Κοτζιάς είπε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων «σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», για να δεχτεί επίθεση από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος απάντησε ότι δεν θα δεχτεί τετελεσμένα και να συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματός του.

Σε συνέντευξή του (News 247) ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε επίσης ότι «στην άνοδο του εθνικισμού συνέβαλε πρώτα από όλα η ηγεσία των ΑΝ.ΕΛΛ. και η Ν.Δ. που επέλεξε να παίξει ένα παιχνίδι ανεύθυνης αντιπολίτευσης». «Για την ηγεσία των ΑΝ.ΕΛΛ. δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝ.ΕΛΛ. Η Ν.Δ. δεν έχει πολιτική, δεν έχει όραμα, είναι ανασφαλής, της αρέσει να είναι πρόβλημα και όχι λύση» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε φραστικά πυρά κατά του κ. Κοτζιάς χωρίς να τον κατονομάσει. «Οι ΑΝ.ΕΛΛ. και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.