Καμμένος εναντίον Κοτζιά….

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aντιπαράθεση μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Άμυνας λίγες εβδομάδες πριν τη διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών Ο κ, Κοτζιάς είπε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων «σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», για να δεχτεί επίθεση από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος απάντησε ότι δεν θα δεχτεί τετελεσμένα και να συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματός του.

Σε συνέντευξή του (News 247) ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε επίσης ότι «στην άνοδο του εθνικισμού συνέβαλε πρώτα από όλα η ηγεσία των ΑΝ.ΕΛΛ. και η Ν.Δ. που επέλεξε να παίξει ένα παιχνίδι ανεύθυνης αντιπολίτευσης». «Για την ηγεσία των ΑΝ.ΕΛΛ. δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝ.ΕΛΛ. Η Ν.Δ. δεν έχει πολιτική, δεν έχει όραμα, είναι ανασφαλής, της αρέσει να είναι πρόβλημα και όχι λύση» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε φραστικά πυρά κατά του κ. Κοτζιάς χωρίς να τον κατονομάσει. «Οι ΑΝ.ΕΛΛ. και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.