Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τρεις συγκεντρώσεις,θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας. Στις 12 θα γίνει  συγκέντρωση από τους φοιτητές,που διαδηλώνουν  για το άσυλο.Στη 1 συγκέντρωση  από τα μέλη του ΠΑΜΕ με πορεία προς την Βουλή. Συγκέντρωση και πορεία  ακολουθεί  από αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Αρχικά, στις 12 θα γίνει η συγκέντρωση φοιτητών στα Προπύλαια, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο πανεπιστημιακό άσυλο.

Στη συνέχεια, μία ώρα μετά, θα ακολουθήσει νέα πορεία του ΠΑΜΕ, με προορισμό την Βουλή, όπου θα διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο για το άσυλο, το οποίο σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή.

Τέλος, στις 6 το απόγευμα, για τον ίδιο λόγο, αντιρατσιστικές οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει νέα πορεία προς τη Βουλή. Οι οργανώσεις που μετέχουν στην πορεία είναι οι: ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος ‘Η Ενότητα”, Δίκτυο Αφρικανών στην Ελλάδα, Μουσουλμανική Κοινότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.