MEGa μου…Απο σήμερα μαζί μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Επέστρεψε το MEGA στην τηλεοπτική μας ζωή.Μετά απο ενάμιση χρόνο σιωπής ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου άνοιξαν την ”αυλαία” με σύντομες ειδήσεις απ΄όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ η δημοσιογραφική παρέα θα είναι:

Στις 10.00, το πρωί: Οι Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Δάφνη Καραβοκύρη με τα θέματα της ημέρας στην εκπομπή «Mega Magazino».

Στις 13.00, το μεσημέρι: Θα προβάλλεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Ράνια Τζίμα.

Στις 17.20, το απόγευμα: Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή «Live News» θα βγαίνει στον «αέρα»  μαζί με την δημοσιογραφική του ομάδα. Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Στις 20.00 το βράδυ: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο θα προβάλλεται στις 20.00 και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στις 07.00, το πρωί, του Σαββατοκύριακου: Οι Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Μαρία Κατσή και Χρήστος Μέγας θα… σερβίρουν το πρώτο ειδησεογραφικό καφέ στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο»

.Στις 12.00, το μεσημέρι, του Σαββατοκύριακου: Οι Αντώνης Κατσαρός, Παναγιώτης Περπερίδης και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου θα ενημερώνουν για τα αθλητικά γεγονότα μέσα από την εκπομπή «Sports Weekend»

.Δελτία ειδήσεων, του Σαββατοκύριακου: Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Γιάννης Μούτσος.

Την Κυριακή: Στις 22.00 ο Αντώνης Καρπετόπουλος με τους Κώστα Νικολακόπουλο, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Ευάγγελο Μίχο, Κώστα Οικονομίδη και Σοφία Αλατζά  ποδοσφαιρική ενημέρωση και  αναλύσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.