Σωματεία :Aς ταλαιπωρηθούμε μια μέρα παρά μια ολόκληρη ζωή…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Καλύτερα να ταλαιπωρηθούμε μια μέρα, παρά μια ολόκληρη ζωή ,είναι η απάντηση που δίνουν  οι απεργοί σ΄αυτούς που τους κατηγορούν για την 24ωρη απεργία που κήρυξαν τα σωματεία τους για το ασφαλιστικό.

Ακινητοποιημένα όλα τα Μέσα Μεταφοράς  σήμερα για 24 ώρες λόγω της απεργίας που κήρυξαν τα σωματεία με αφορμή το ασφαλιστικό, με αποτέλεσμα να επικρατεί από νωρίς κυκλοφοριακό χάος σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής.
Σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα, με την κίνηση στους δρόμους να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.
στην άνοδο προς Λαμία, από το ύψος του Ρέντη ως την Νέα Φιλαδέλφεια, τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν, ενώ το ίδιο ισχύει και στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, της Νέας Φιλαδέλφειας, μέχρι και το Περιστέρι.
Στο «κόκκινο» είναι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης όπως η Πειραιώς στο ρεύμα προς Ομόνοια, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Κατεχάκη, η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Φάρου, αλλά και η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν ισχύουν σήμερα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος). Παράλληλα, επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα. Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.