Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για την στοχοποίηση και το κλείσιμο των θεάτρων

Markoulakis708
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εν αναμονή των νέων μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση να αναγγείλει σήμερα το απόγευμα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης,  ασκεί δριμυ κατηγορώ σε όλους αυτούς που στοχοποιούν τις θεατρικές παραστάσεις και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης,  αναφέρει ότι: “Το καλοκαίρι τα ανοικτά θέατρα δεν έδωσαν ούτε ένα κρούσμα. Οι άνθρωποι του θεάτρου θέλουν και ξέρουν να προστατεύσουν και να προστατευτούν – το ίδιο και το κοινό τους. Αφού η χώρα πρέπει να λειτουργήσει, αφού πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό, ας μην στοχοποιούμε το θέατρο ως μεταδοτικό.” Αν κάτι κινδυνεύει να μεταδοθεί, είναι η χαρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, στην ανάρτηση του τονίζει επίσης ότι,  στο  θέατρο Παλλάς, όπου φέτος σκηνοθετεί το Τρίτο Στεφάνι, όπως και τόσοι καλλιτέχνες σε άλλα θέατρα, κατα τη διάρκεια των προβών φοράνε συνέχεια  τις μάσκες τους.

Συγκεκριμένα λέει:  “Κι οι θεατές μας, όταν με το καλό έρθει η ώρα, θα προσέλθουν συγκροτημένα, τηρώντας όλα τα μέτρα, θα φορούν κι εκείνοι τις μάσκες τους σε όλη τη διάρκεια της παράστασης -κι όπως γινόταν πάντα στα θέατρα- δε θα τρώνε, δε θα πίνουν, δε θα μιλούν, μόνο θα βλέπουν και -ελπίζουμε- θα χαίρονται.

και συνέχισε:Στην ισορροπία ανάμεσα στην υγεία και την ομαλή λειτουργία, όταν τηρούνται όλα τα μέτρα και οι κανόνες, το θέατρο μπορεί να είναι ασφαλέστερο από τα περισσότερα άλλα είδη συγχρωτισμού.”

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.