Αλέξης Τσίπρας προς ΝΔ: σας θυμίζω τη στάση που είχατε κρατήσει το 2018 για τα 12 μίλιαστο Ιόνιο

Tsipras vouli 20201203 eurokinissi ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ 681x384
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με αφορμή το νομοσχέδιο  που έφερε η κυβέρνηση στην Βουλή  για την επέκταση των 12 μιλίων στο Ιόνιο, – και το οποίο υπερψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων της Βουλής – ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε εναντίον του πρωθυπουργού θυμίζοντας του την στάση που είχε κρατήσει η ΝΔ όταν ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμαζόταν να κάνει το ίδιο το 2018 .

Ωστόσο για τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε από την στάση που κράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατώντας αποστάσεις από τα στελέχη του κόμματος του που το 2018 είχαν επιτεθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της αύξησης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο.

«Δεν είδα καμία δικιά μου δήλωση» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν ο Αλέξης Τσίπρας του θύμισε τις επιθέσεις που είχε δεχθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από στελέχη της ΝΔ όταν είχαν ανακοινώσει ότι μελετούσαν να περάσουν από την Βουλή την επέκταση των χωρικών υδάτων ακριβώς όπως έκανε και χθες η κυβέρνηση με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των κομμάτων .

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.