Προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη…

720 775512 125bdaa9e4 ba2296e9dd20cb88
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Μένιος Φουρθιώτης   προσήχθη  από τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους στην Εκάλη, αλλά και για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή μια μέρα αργότερα.

Σύμφωνα και με πληροφορίες που μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς των αγνώστων εναντίον των αστυνομικών στην Εκάλη, «ταιριάζουν» με τους κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, μια μέρα μετά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά 24ωρα ο Κώστας Βαξεβάνης κατήγγειλε ότι τον προειδοποίησαν για «συμβόλαιο» εναντίον του, με πληροφορίες για εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη. «Το συμβόλαιο προέβλεπε να πυροβολήσει το σπίτι του Φουρθιώτη προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει εμένα και έναν ακόμη δημοσιογράφο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος. Ο δικηγόρος του παρουσιαστή έκανε λόγο για «αποκυήματα νοσηρής φαντασίας».

Τα δύο άτομα που προσήχθησαν μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη φέρεται πως συμμετείχαν «σε συνεννόηση» με τον παρουσιαστή για να πυροβολήσουν έξω από το σπίτι του, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.