Ξημέρωμα πύρινα μέτωπα ,αναμένοντας τα εναέρια μέσα!Τιτάνια μάχη των πυροσβεστών!

Varimpompi38 (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ξημέρωμα Τετάρτης  και ο πύρινος εφιάλτης της Αττικής ,που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης  αφήνει πίσω του ολοκληρωτική καταστροφή  αφου ο τελευταιος πράσινος πνεύμονας του λέκανοπεδίου  έγινε στάχτη. Σύμφωνα  με τις επίσημες ανακοινώσεις τριάντα τουλάχιστον σπίτια κάηκαν   και δεκάδες αυτοκίνητα Δεν έχουν ακομη δοθεί στοιχεία για την απώλεια του ζωικού βασιλείου!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι η πυρκαγιά ξεκίνησε απο πυλώνα της ΔΕΗ και συνηγορούν σ΄αυτη την πληροφορία οι συνεχόμενες εκρήξεις.

Η πυρκαγιά εκτείνεται στο τρίγωνο του οικισμού Αδάμες, Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες Δεκάδες οι εστίες Οι φλόγες πέρασαν ακόμα και το ρέμα της Χελιδονούς και υπάρχουν καμένες περιοχές μέχρι το ύψος της Λυκόβρυσης
Στις 02.40 οι Αρχές αποφάσισαν την εκκένωση από την οδό Ανοίξεως στο Κρυονέρι καθώς οι φλόγες που καίνε το δάσος φτάνουν στον οικισμό.

Στους δρόμους και τις πλατείες, οι κάτοικοι καθώς οι φλόγες από το μεγάλο πύρινο μέτωπο πλησιάζουν απειλητικά και βρίσκονται σε απόσταση ελαχίστων χιλιομέτρων.

Η πρόσβαση στην περιοχή έχει αποκλειστεί για όσους επιθυμούν να εισέλθουν, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τις οδούς που οδηγούν κοντά στη φωτιά.

Οι πυροσβέστες  520 τον αριθμό δίνουν τιτάνια μάχη  με κίνδυνο της ζωής τους με τις φλόγες για να ανασχέσουν την πορεία τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.