Το παιχνίδι του καλαμαριού :Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας !Λυπάμαι

Aaaabylqyk pm5mpkituvqvwobejbe1zatdlpfhikirsltfytgiiqkhnsbyi e6aettwkjo6dzqlxh0adnsbnn nmjc1ag6lrb7t4u7 est1l ngj6 m
Facebook
Twitter
LinkedIn

Να πω μια Καλημέρα γιατί η νύχτα που πέρασε είχε μεγάλη διάρκεια…

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλές σκοτεινές ώρες. Η απώλεια της Ελένης η απώλεια της Ζέτας δεν δημιούργησαν ράγισμα μόνο στη δική μας ψυχή. Δεν είναι απώλεια μόνο της δημοσιογραφικής οικογένειας Είναι η σιωπή που ακολουθεί. δύο γυναικών που έδωσαν πάρα πολλά σε αγώνες για την καλυτέρευση της ζωής όλων μας

.Αυτή την εβδομάδα που πέρασε έσβησε και η φωνή του ποιητή Γιώργου Κακουλίδη.Θα είναι στην παρέα πια μέσα απο τις σελίδες των ποιητικών του συλλογών.

Και πριν προλάβεις να γυρίσεις την πλάτη στο φόβο του θανάτου και πριν προλάβεις να ξεφύγεις απο την παγίδα της ανθρώπινης αγωνίας ήρθαν τα μηνύματα για δύο γυναίκες πολιτικούς για την τραυματισμένη τους τγεία!

Φώφη Γεννηματά  Ντόρα Μπακογιάννη. Δύο γυναίκες εκ δια μέτρου αντίθετες στον πολιτικό στίβο της χώρας

Δύο σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής που κατάφεραν να ”ενώσουν΄΄ τα συναισθήματα του κόσμου εκφέροντας όλοι μιαν ευχή :Μείνετε όρθιες σας έχουμε ανάγκη!

Οσο για εκείνους που τόλμησαν να μου κάνουν παρατήρηση γιατί εύχομαι απο την ψυχή μου περαστικά,  και δεν έχω  πολιτική μνήμη ,τους συμβουλεύω να παρακολουθήσουν την ταινία ‘‘το παιχνίδι του καλαμαριού” .Είστε οι πρωταγωνιστές  αυτού του κορεάτικου φίλμ  και δεν μου κάνετε ούτε σαν διαδικτυακοί φίλοι  ούτε σαν αναγνώστες.Στο καλό!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.