Σκηνές Φάρ Ουέστ στα Πατήσια με δύο νεκρούς …

Peripoliko athina
Facebook
Twitter
LinkedIn

Λήστεψαν  τσακώθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον. .Οι σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν  νωρίς το βράδυ 9.30 μ.μ. στα Κάτω Πατήσια  στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Στην  συμπλοκή  συμμετείχαν συνολικά επτά άτομα , χωρίς να έχουν γίνει   γνωστοί ακόμη οι λόγοι.

Η ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα στους επιβάτες δυο ΙΧ. όταν  μετά από διαπληκτισμό, ο οδηγός του ενός πυροβόλησε και τραυμάτισε τον οδηγό του δεύτερου.

Ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα και προσπάθησε να απομακρυνθεί πεζός αλλά παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος, όπου ο οδηγός υπέκυψε  στα τραύματά του.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε στα Πατήσια από τις σφαίρες του δράστη, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση και έχει διασωληνωθεί.

Ο οδηγός του δεύτερου  οχήματος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο  και σταμάτησε διερχόμενο οδηγό και υπό την απειλή όπλου του πήρε το όχημα και διέφυγε.

Η Άμεση Δράση άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που διέφυγε από τα Πατήσια. Τον εντόπισε στη λεωφόρο Δημοκρατίας 124, στους Αγίους Αναργύρους, όπου πιθανολογείται ότι είχε σκοπό να διαπράξει ληστεία σε μπαρ.

Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Το περιπολικό τον ακολούθησε. Τότε ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε σφαίρα ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον ένοπλο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.