Χουλουσί Ακάρ :Αν θέλει ο Θεός θα κολυμπήσουμε μέχρι το Καστελόριζο…

Akar 15 03 2021
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει το γεωτρύπανο Αμπντούλ Χαμίντ Χαμ στην ανατολική Μεσόγειο, ανεβάζοντας ξανά το θερμόμετρο στην περιοχή, ο Χουλουσί Ακάρ θυμήθηκε πόσο κοντά είναι το Καστελόριζο από τις τουρκικές αρχές. Και άρχισε ξανά τις προκλητικές δηλώσεις.

Η Τουρκία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα στείλει σήμερα (09.08.2022) το γεωτρύπανο Αμπντούλ Χαμίντ Χαν στην ανατολική Μεσόγειο, δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να βάλει φρένο στις προκλητικές ενέργειες. Και στο… δρόμο αυτό έρχονται και οι νέες δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ.

Για άλλη μια φορά, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έβαλε στο στόχαστρό του το Καστελόριζο. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μιλώντας στο συνέδριο των Τούρκων πρεσβευτών που γίνεται στην Άγκυρα, αναφέρθηκε στην απόσταση του Καστελόριζου από την Τουρκία, λέγοντας πως είναι μόνο 1.950 μέτρα και οι φοιτητές των στρατιωτικών σχολών μπορούν να κολυμπήσουν μέχρι εκεί.

Μάλιστα αναφερόμενος σε κάποιον Έλληνα υπουργό (δεν είπε σε ποιόν), που φέρεται να είπε ότι «αν μπορούν, ας έρθουν», ο Ακάρ απάντησε: «αν θέλει ο Θεός μπορεί να συμβεί κι αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.