Δημοσιογράφοι για τους δημοσιογράφους- Γράφει ο Παύλος Αλέπης

F1a1db98581561160371ed78a846cfad xl
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μείζων ζητημα της Δημοκρατιας, ειναι πια να δουμε καθαρα, ποιοι αγωνιζονται ΤΩΡΑ ακάθεκτοι στον αγωνα μετατόπισης των ευθυνων..

Το σιδηροδρομικο δυστύχημα , έρχεται σε μια ωρα που επι χρονια εχει συσσωρευθεί η κοινωνική αδράνεια ΚΑΙ θεωρείται δεδομενη’ Τελευταία, προστέθηκε και η αμφισβήτηση του θεσμου της Δικαιοσυνης . Πρωτόγνωρη συνδυαστικά με την εφαρμοζόμενη πολιτική.
Αρα η εικονα αναζήτησης του ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ πολύπλοκη εξ ορισμου…..
Ομως βημα -βημα θα προχωρήσουμε..
Εχουν απολυτο δικιο οσοι αγανακτούν με την εργαλειοποιηση των γεγονοτων . Οπου μερικοί ,επιχειρουν να ασκησουν πολιτική , με ευθεία στοχοποιηση προσώπων , η και με τηλεπερσονες που πλαγίως ισχυρίζονται οτι συλλήβδην οι δημοσιογράφοι στερουνται κοινωνικης ευαισθησιας…
Το οτι υπάρχει σχεδον απολυτη δυσαρμονία δημοσιογραφουντων με την Κοινωνια, ειναι ενα γεγονός.. Με την Κοινωνία που δεν εχει σκύψει στο γιατι και το πως.
Και αγανακτεί δικαίως, με το τσουβάλιασμα (δικαίως με εμφαση) και το επαγγελματικο μας σωματειο η ΕΣΗΕΑ.
Με μια συγκλονιστική παράγραφο της πρόσφατης ανακοίνωσης της, μάλιστα, , αναφέρει επι λέξει, Οι δημοσιογράφοι ειναι εκείνοι που νυχθημερόν αναφερουν ολες τις πληροφορίες , και πως η δημοσιογραφική ερευνα ειναι εκείνη που εχει αναδείξει – εδω και καιρο -τις ελλείψεις στις υποδομες και την ασφαλεια των σιδηροδρομικων γραμμων.
Για να προσθέσει την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Τα ρεπορτάζ αυτα, δεν αναδειχθηκαν -αναπαράχθηκαν οσο θα απαιτουσε η σοβαρότητα του ζητηματος, με ευθυνη των επιχειρησεων Τυπου και των ιδιοκτητών τους.. !!!!!!
Ειναι η πρώτη φορα που ευθέως σεβαστε αναγνώστη μου, σου δείχνουν ποιοι ακριβως ιεραρχούν τι θα φθάσει στην δικη σου πληροφόρηση
Και πως..θα φθάσει .Δηλαδή πρωτοσέλιδο η μονόστηλο καπου θαμμενο. Ακριβως όπως συμβαίνει με την καταφανη πια χειραχωγηση της ενημέρωσης σου ..
Αυτης που …ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ συστηματικά και ακαταπαυστα, τον ρολο του τυπου που δεν ειναι αλλος απ τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
Δεν γίνεται αυτο διαρκώς να αποκρύπτεται με οσες καντριλιες και αν χορευονται…..παντιοτροπως.
Και για να λαμψει η αλήθεια δεν χρειάζεται ανθρωπινο αιμα και θλιβερά προδιαγεγραμμένα δυστυχηματα..
Να όμως που ετσι γίνεται !!!!
Και θα ηταν θαύμα θαυμάτων αν η αποκάλυψη της αλήθειας στην ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ προχωρούσε στην διαπίστωση με μια συμπληρωματικη φρασουλα … ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ και κυρίως με την καταλληλη επεξεργασία ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.. !!!!!
Και ετσι κλείνοντας τον κυκλο της αληθείας ξαναγυρίζουμε στα συγκεκριμένα ΠΡΟΣΩΠΑ….που ειναι τα ιδια και γνωστά σε ολους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.