Κρήτη: Χειροπέδες στον 66χρονο που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε 15χρονο αγόρι

8 4
Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόκειται για γνωστό γιατρό δημόσιου νοσοκομείου, ουρολόγο, ο οποίος αναζητείται και, σύμφωνα με απόφαση Πλεύρη, τίθεται εκτός ΕΣΥ.

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός αγοριού μόλις 11 ετών, επί τουλάχιστον τρία χρόνια, στην Κρήτη.

Οι Αρχές προχώρησαν ήδη στη σύλληψη ενός 66χρονου, γνωστού λυράρη στο νησί, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Πρόκειται για γνωστό γιατρό δημόσιου νοσοκομείου, ουρολόγο, ο οποίος αναζητείται και, σύμφωνα με απόφαση Πλεύρη, τίθεται εκτός ΕΣΥ.

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Συγκεκριμένα, αναζητούνται άλλοι δύο άγνωστοι δράστες που φέρονται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ενώ ερευνώνται και άλλοι 29 χρήστες διαδικτύου, οι οποίοι μάλλον είχαν επικοινωνία με τον 66χρονο στη διαδικτυακή πλατφόρμα που διατηρούσε.

Ο 66χρονος είχε επίσης φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ σε social media και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

Ο λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει το παιδί να συναντήσει τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι ο γιατρός και όπως έχει προκύψει από την μέχρι τώρα έρευνα, έχει συναντηθεί με το παιδί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού.

Κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί για 3 χρόνια
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η μητέρα του ανήλικου βρήκε φωτογραφίες ευαίσθητου περιεχομένου στο κινητό του παιδιού της και κατέφυγε στην αστυνομία. Από την έρευνα στις οικίες του 66χρονου όσο και του 46χρονου γιατρού, κατασχέθηκαν δέκα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.