Μενέντεζ:«Έχουν κατ’ επανάληψιν προσπαθήσει να σκάψουν τον πολιτικό μου τάφο»

211215205007 Ρομπερτ Μενέντεζ 1280x853 1 scaled
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ και η 57χρονη σύζυγός του, Ναντίν, βρίσκονται αντιμέτωποι με τις παρακάτω κατηγορίες:

– συνωμοσία για διάπραξη δωροδοκίας
– συνωμοσία για διάπραξη απάτης και
– συνωμοσία για εκβίαση.

Ο Μενέντεζ και η σύζυγός του, Ναντίν, πρόκειται να εμφανιστούν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν στις 27 Σεπτεμβρίου

Οι δωροδοκίες φέρεται να περιελάμβαναν μετρητά, χρυσό, πληρωμές για στεγαστικό δάνειο, αποζημίωση για «χαμηλή ή καθόλου δουλειά», ένα πολυτελές όχημα και «άλλα πράγματα αξίας».

Ο Αμερικανός Δημοκρατικός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ.   κατηγορείται απο 3 επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσι και σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία  στις πρώτες του δλώσεις είπε:

«Η υπερβολή των εισαγγελέων είναι προφανής. Έχουν παραποιήσει την κανονική εργασία που κάνει ένα γραφείο Γερουσιαστή. Και σαν μην έφτανε αυτό, ανικανοποίητοι από τους ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον μου, επιτέθηκαν και στη σύζυγό μου για μακροχρόνιες φιλίες που είχε πριν καν γνωριστούμε. Αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτήν την εκστρατεία δεν μπορούν να δεχτούν ότι ένας Λατινοαμερικανός πρώτης γενιάς με ταπεινή καταγωγή θα μπορούσε να γίνει Γερουσιαστής των ΗΠΑ και να υπηρετεί την πατρίδα με τιμή. Ακόμη χειρότερα, με βλέπουν ως εμπόδιο στους ευρύτερους πολιτικούς τους στόχους», προσθέτει ο Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.