Φαίη Μπακογιώργου : Μαρτύρησε στα χέρια μητέρας και αδελφής

Screenshot 2023 11 08 174012 252863 414898 type13262
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ήταν παγιδευμένη.Ερμαιο στα χέρια τριών γυναικών.Της μάνας της αδελφής και της σπιτινοικοκυράς. Την έδερναν την κούρευαν της πατούσαν την κοιλιά οταν έμενε έγκυος για να αποβάλει την έβριζαν, την απειλούσαν και την ανάγκαζαν να επαιτεί.

Η Φαίη βρέθηκε νεκρή  τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη στις αρχές Οκτωβρίου του 2021, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Η ταυτοποίηση της σορού της κοπέλας καθυστέρησε πολύ και έγινε από συγγενικό της πρόσωπο στις 23 Νοεμβρίου 2021.

Τα μαρτύρια που περνούσε φαίνεται οτι ο πατέρας της δεν τα γνώριζε και αντέδρασε άμεσα οταν έμαθε για τον θάνατό της.

Ο πατέρας της 23χρονης, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος της, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε.   Κατέθεσε σχετική μήνυση ενώ ζήτησε και τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή. Ακολούθησε έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών με τα αποτελέσματα να είναι σοκαριστικά , όπως φαίνεται από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν.

Επαιτεία  ερωτικές συναντήσεις έναντι αμοιβής και πάντα υπο την εποπτεία αδελφής και σπιτινοικυράς φέρεται  μάλιστα να την έσπρωχναν  σε διερχόμενα οχήματα προκειμένου να εισπράττει αποζημίωση από τυχόν τραυματισμούς της.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Πρόκειται για:

57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,
23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και
59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η Φαίη Μπακογιώργου ηταν 23 χρονών . Μητέρα τριών παιδιών.

Αρκετοί γνώριζαν την φρικτή οραγματικότητά τηςαλλά δεν μίλησαν …

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.