Αλέξης Τσίπρας : Συνάντηση με τους ηγέτες των Ιταλικών Κομμάτων

Tsipras 2 1021x576 640x361 jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το βλέμμα  του Αλέξη Τσίπρα είναι στραμμένο στην άνοδο της δεξιάς και ακροδεξιάς . Και το μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού είναι: Ενότητα και  συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς – ακροδεξιάς.

Για τη Ρώμη αναχώρησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας .Ο πρώην Πρωουπουργός   θα συμμετάσχει στην Επιτροπή Παρακολούθησης τήρησης δεσμεύσεων κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring Committee).

Ο Αλέξης Τσίπρας ,ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, θα συναντηθεί με τους Κόντε και Λέτα

Την Τετάρτη, θα συναντηθεί με την πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας, Elly Schlein.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα είναι να στείλει ένα μήνυμα για τη σημασία που έχει η ενότητα και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς – ακροδεξιάς.

Με δεδομένες τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση και την συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα από τα στελέχη που αποχώρησαν, αυτό που εκπέμπεται από τις συναντήσεις Τσίπρα δεν μπορεί παρά να εκληφθεί ως προσπάθεια να περάσει ένα μήνυμα και στους συντρόφους του εντός και εκτός Κουμουνδούρου…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.