Φονικό στη Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε την πράξη του ο αδελφός του 16χρονου – Τον σκότωσε για μια μπλούζα

Screenshot 6
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο ανήλικος είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, τον λαιμό και στα χέρια. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. 

Ένας 16χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη Νέα Σμύρνη με σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι. Ο 18χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι τον σκότωσε κατά τη διάρκεια καβγά για μια μπλούζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, τον λαιμό και στα χέρια. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. 

Νέα Σμύρνη: Ακούστηκαν φωνές

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, γύρω στις 21:00, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία γιατί άκουσαν φωνές από διαμέρισμα στην οδό Σταδίου. Όπως έγινε γνωστό, εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν η μητέρα του 16χρονου, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και η κοπέλα του. 

Η μητέρα, η γιαγιά και ο αδελφός του θύματος μετέβησαν στη ΓΑΔΑ, όπου και έδωσαν κατάθεση. Λίγη ώρα αργότερα όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον αδελφό του θύματος, ο οποίος παραμένει στη ΓΑΔΑ.

Εκεί, μετά από ολονύχτια κατάθεση, ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό του μετά από έναν καβγά για μια μπλούζα. 

Μια γυναίκα, που συστήθηκε στο συνεργείο του Mega, ως η γιαγιά του 16χρονου, δήλωσε συντετριμμένη και ότι φοβάται ότι ο 18χρονος μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.