Σπέτσες : Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Oif (2)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (18/01/2024) στις Σπέτσες  .. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμελήθηκε και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας να  πραγματοποιηθεί  ομαλά χωρίς   προβλήματα.

Απόντες  θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας που εκ της θέσεως του δεν επρόκειτο να μετάσχει στην συνεδρίαση και η Έλενα Ακρίτα η οποία δήλωσε εξ αρχής

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης θα βρεθεί τελικά από σήμερα στο νησί καθώς επίσπευσε την επιστροφή του από το Νταβός όπου είχε κληθεί να μιλήσει σε στρογγυλό τραπέζι

 Η συζήτηση  θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι και θα τελειώσει το βράδυ ενώ αύριο η συνεδρίαση θα σπάσει σε δυο πεντάωρα με ένα διάλειμμα  στα ενδιάμεσα. Η παρουσίαση  των Power Point θα γίνει στο σαλόνι του σπιτιού οπου έχει τοποθετηθεί μιά μεγάλη οθονη ενώ τις εργασίες θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους για τους τομείς που έχουν αναλάβει και θα προτείνουν συγκεκριμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Ο τομεάρχης Οικονομικών Νίκος Παππάς αναμένεται να καταθέσει μία πρόταση έκπληξη  που θα αφορά  την φορολόγηση των μικρών και μεσαίων  επιχειρήσεων αλλά και την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.