Το ασυγχώρητο φάουλ της Εκκλησιαστικής Ιεραρχίας -Γράφει η Μανουέλα Μαθιουδάκη

Iera synodos scaled
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το ασυγχώρητο φάουλ της Εκκλησιαστικής Ιεραρχίας
259135 119872648097539 8203696 o 1024x866 1 300x254Γράφει η Μανουέλα Μαθιουδάκη

Ο Αρχιεπίσκοπος και οι Μητροπολίτες έχουν δικαίωμα ,όπως όλοι, να εκφράζουν την γνώμη τους για τα μεγάλα κοινωνικά θέματα ,αλλά και να υπερασπίζονται , από καθήκον, τις δογματικές θέσεις του Χριστιανισμού.
Αλλά να ζητά ο κ Ιερώνυμος ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ήταν εκβιαστική πράξη σε βάρος των βουλευτών.
Δηλαδή, τι θα κάνει στις εκλογές;
Θα ψιθυρίζει στα αυτιά των ψηφοφόρων ποιους υποψήφιους πρέπει να μαυρίσουν και ποιους να επιβραβεύσουν;
Το νομοσχέδιο που έφερε ο κ Μητσοτάκης ψηφίσθηκε, χάρις στην στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ,της Νέας Αριστεράς , του ΠΑΣΟΚ και της Πλεύσης Ελευθερίας και πολύ σωστά καθώς ήταν αναγκαιότητα της σημερινής κοινωνίας μας.
Η Ιεραρχία της Εκκλησίας ζει τον δικό της Μεσαίωνα με παράλογες απαιτήσεις και θέσεις , όπως έκανε στην εποχή της καραντίνας που ήθελε τις εκκλησίες ανοιχτές ή όταν έλεγε ότι ο κόβιντ δεν μεταδίδεται με το κουταλάκι της Θείας Κοινωνίας.
Ο κ Ιερώνυμος και οι λοιποί Μητροπολίτες διώχνουν τον κόσμο από τις εκκλησίες ενώ θα έπρεπε να συσπειρώνουν τον λαό και ειδικά τους νέους ώστε να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα που ζούμε και τα ακόμα δυσκολότερα που έρχονται.
Ο διχασμός που επιχειρούν μόνο θλίψη φέρνει .

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.