«Βροχή» διαψεύσεων και αντιδράσεων έφερε το δημοσίευμα της «Εστίας» για τα «sms» της Μαρέβα

Annotation 2024 03 31 100621
Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρώτος διέψευσε το δημοσίευμα, ο εκδότης του iefimerida Χρήστος Ράπτης, ο οποίος τοποθετήθηκε κατά του Μανώλη Κοττάκη κάνοντας λόγο για «χυδαία ψεύδη», και «υπαγορευμένη αθλιότητα».

«Βροχή» διαψεύσεων αλλά και αντιδράσεων έφερε το Κυριακάτικο δημοσίευμα της «Εστίας» για τα «sms» της Μαρέβα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που εμπλέκει μάλιστα και μεγάλους εκδότες.

Πρώτος διέψευσε το δημοσίευμα, ο εκδότης του iefimerida Χρήστος Ράπτης, ο οποίος τοποθετήθηκε κατά του Μανώλη Κοττάκη κάνοντας λόγο για «χυδαία ψεύδη», και «υπαγορευμένη αθλιότητα».

Στην συνέχεια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» δηλώντας χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ότι:

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα “Εστία” δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη.»

Σύμφωνα με το Newpost και σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη.

 Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας.

 Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Ξεχνούν ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών.

 Δυστυχώς για εκείνους και για όσους κρύβονται από πίσω τους, το μόνο θύμα και σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, είναι η προσωπική αξιοπιστία τους. Ας μην συζητήσουμε για την δημοσιογραφική δεοντολογία. Αυτή, την έχουν ήδη διαγράψει από την προσωπική τους ατζέντα.»

Ράπτης κατά Κοττάκη για το… μήνυμα της Μαρέβα: Τα χυδαία ψεύδη

Νωρίτερα ο εκδότης του iefimerida Χρήστος Ράπτης τοποθετήθηκε κατά του Μανώλη Κοττάκη κάνοντας λόγο για «χυδαία ψεύδη», και «υπαγορευμένη αθλιότητα».

Η δήλωση του Χρήστου Ράπτη

«Ο εκδότης της εφημερίδας «Εστία», Μανώλης Κοττάκης διέπραξε σήμερα, μια πολιτική και δημοσιογραφική αθλιότητα.

Σε ένα πρωτοσέλιδο δήθεν «ρεπορτάζ», αποκύημα της φαντασίας του, με τίτλο «Τό μήνυμα τῆς Μαρέβας στόν κ. Μαρινάκη: «Νά τά βροῦμε, ἄκου τούς Ὑπουργούς!», φτάνει στο σημείο να με εμπλέκει προσωπικά και να θίγει την υπόληψή μου.

Ισχυρίζεται ότι, ευρισκόμενος μαζί με άλλους συνδαιτημόνες στην οικία του Ευάγγελου Μαρινάκη, δήθεν ο επιχειρηματίας επέδειξε σε μένα και σε άλλους κάποια sms τα οποία – υποτίθεται – του έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Είναι χυδαίο ψεύδος.

Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης.

Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, προκειμένου να προφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου από τις αθλιότητες και τα ψεύδη του κ. Κοττάκη».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.