Μια ζωή για 800 ευρώ το μήνα!

Eidikos frouros 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο 31χρονος ειδικός φρουρός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος από τα Γρεβενά,   σκοτώθηκε αναζητώντας το μεροκάματο για να τα βγάλει πέρα οικονομικά!

Ο Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους αστυνομικούς που προτίμησε να σηκώνει μπάζα όταν δεν είχε υπηρεσία για να προσθέσει στο νοίκι, στην επιβίωσή του. Για να κρατάει το κεφάλι ψηλά και να τιμάει την Ελληνική Αστυνομία  και να μην υποκύψει στις Σειρήνες που πολλές φορές κυκλώνουν οι υπόγειες δυνάμεις προσφέροντας αφειδώς χρήμα.

θα δώσει σημασία κανείς ; Θα λογαριάσει ότι οι αστυνομικοί ζουν με μισθούς πείνας. ΄Η θα ενεργοποιηθούν οι εσωτερικές υποθέσεις για να ερευνήσουν αν και άλλα νέα παιδιά που υπηρετούν στις δυνάμεις τους κάνουν κρυφά και άλλες εργασίες για να ζήσουν.

Οι απαιτήσεις μας από την Αστυνομία ,οι απαιτήσεις για την ασφάλειά μας επιτακτικές . Και στην δική μας ψυχολογία  έχουν καταφέρει οι ηγεσίες τους να τους βλέπουμε  σαν να είναι απέναντί μας! Σαν να έχουν εκπαιδευθεί μόνο για να δέρνουν, στις συγκεντρώσεις .Τους βλέπουμε ως τροφή  στο Κολοσσαίο ”Θάνατος και Θέαμα”-πως να ξεχάσεις  τον νεαρό αστυνομικό που κάηκε ζωντανός από φωτοβολίδα-Κύριοι, πως να  σας εμπιστευθούμε ; Πως να μην διακρίνουμε την αδιαφορία σας  όταν εσείς οι ίδιοι δεν προστατεύεται και αδιαφορείτε  για τη ζωή των δικών σας ανθρώπων;

Πως να σας εμπιστευθούμε για τη δική μας ζωή

Μια ζωή για 800 ευρώ το μήνα!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.