“Έφτασεν η ώραν για άλλον πλανήτη”

H istoria
Facebook
Twitter
LinkedIn

Έφτασεν η ώραν για άλλον πλανήτη”

Thumbnail (8)

Της Δέσποινας Μακρινού

 

Έφτασεν λοιπόν η ώρα να μετακομίσουμε σε άλλον πλανήτη, αφού όπως δήλωσε βαρύγδουπα ένας υποψήφιος για το Ευρωκοινοβούλιο “¨Ολος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία”.

Έφτασεν λοιπόν η ώραν μας, για άλλη γη, άλλα μέρη.

Μακριά απο την τοξικότητα, μακριά απο την αλλαζονεία και τον ξιπασμό. Γιατί εμείς που δεν ψηφίζουμε το κόμμα του φαιδρού υποψηφίου, δεν έχουμε θέση σε αυτή την περιπέτεια της ζωής, σε αυτόν τον τεράστιο – όλα είναι σχετικά, όπως λέει και ο Αινστάιν – χώρο, που δεν αντέχει αντιρρήσεις.

Τέλος είναι δεδομένο! Όλος ο πλανήτης είναι μπλε! Το μπλέ ξεπέρασε τα εθνικά σύνορα και ως δια μαγείας, ως πέπλο, απλώθηκε σε όλο τον πλανήτη και τον χρωμάτισε!

Μαζί με το μπλε του χρώματος ακολούθησε και απλώθηκε και το “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”!

Ο κυρ Παντελής (κατ’ ευφημισμό η χρήση του ονόματος) δικαιώθηκε!

Το σλόγκαν επανήλθε και δεν τυχαίο!

Λίγες μόνο μέρες πρίν την θλιβερή επέτειο της 21ης Απριλίου, ο στοχασμός επέστρεψε στα σκοταδιστικά χρόνια της Χούντας.

Το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, δεν μπορεί δυστυχώς, να απασχολήσει το λόγο και τη σκέψη, όχι μόνο του συγκεκριμένου υποψηφίου, αλλά ενός ολόκληρου κόμματος του δημοκρατικού τόξου.

Ένος κόμματος που στο σύνολό του χειροκροτεί και υιοθετεί τέτοιες φρικαλέες απόψεις. Είναι το ίδιο ανατριχιαστικό με το χειροκρότημα στον υπεκφεύγοντα υπουργό των ευθυνών του εγκλήματος στα Τέμπη.

Το εθνικό κοινοβούλιο, τα μπλέ έδρανα χειροκροτώντας όρθιοι υπέγραψαν, επιδοκίμασαν και συννενώθηκαν με τον φίλο και συνάδελφό τους. προκειμένου να σώσουν το γόητρο του κόμματος τους.

Και αλοίμονο! Δεν ήταν οι μόνοι ! Στην περιοχή που ο ίδιος Υπουργός κατέβαινε υποψήφιος, κέρδισε την ψήφο πάνω απο 2.000 ψηφοφόρων.

Γι αυτό σας λέω “Έφτασεν η ώραν για άλλους πλανήτες”!

Δεν έχει χώρο για μας, τους υποστηρικτές ενός άλλου χρώματος!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.