Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων- μέσω εκτροπών- στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Fotia vitioforo
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα που είχε κλείσει λόγω της φωτιάς μετά την ανατροπή βυτιοφόρου

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε η Τροχαία κλειστό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής προς την Κόρινθο και η κυκλοφορία ρυθμίζεται μέσω εκτροπών.

Η Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, ην Παρασκευή το βράδυ, δημιούργησε πανικό και κυκλοφοριακή συμφόρηση  στην Αθηνών-Κορίνθου, με τη φωτιά και τις διαδοχικές εκρήξεις στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Για το λόγο αυτό εκδόθηκε και είναι ακόμη σε ισχύ 112 για απαγόρευση εισόδου στην Ολυμπία οδό από Ελευσίνα προς Κόρινθο και από Κιάτο προς Κόρινθο, όσο εξετάζεται η κατάσταση της αερογέφυρας (από την οποία περνά η παλαιά Εθνικη Οδός) από τους μηχανικούς.

Η Πυροσβεστική ανέφερε επίσης ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ λίγη ώρα πριν τις 11.00 το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στο σημείο πραγματοποίησαν διαβροχή και έριξαν ειδικό κατασβεστικό υγρό. Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  ,ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.