Αγρια συμπλοκή σε καράβι της γραμμής στο λιμάνι της Τήνου-14 συλλήψεις ρομά

Fighting 01
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Super Express της Golden Star Ferries με 717 επιβάτες είχε λύσει τους  κάβους και ξεκινούσε  από την  Τήνο με προορισμό τη Ραφήνα .Το πλοίο ξεκινάει και οι επιβάτες έτοιμοι να απολαύσουν το ταξίδι της επιστροφής. Μια μεγάλη παρέα όμως είχε διαφορετική άποψη. Αρχισε να δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους και να λογομαχούν. Κάποιος  συνεπιβάτης τόλμησε να τους κάνει παρατήρηση για να ησυχάσουν. Τι το ήθελε ο Χριστιανό; Αρχισε άγριο ξύλο και η συμπλοκή – υπάρχει σε video και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – ανάγκασε τον καπετάνιο να επιστρέψει στο λιμάνι

Το πλοίο με 717 επιβάτες έμεινε για αρκετές ώρες στο λιμάνι και το λιμενικό σώμα σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 14 ατόμων στο λιμεναρχείο της Τήνου, εκ των οποίων οι 11 είναι Ρομά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ,κάποιος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και όπλο.

Η ψυχραιμία του Καπετάνιου και του έμπειρου προσωπικού του πλοίου , και με την βοήθεια του λιμενικού ,είχε σαν αποτέλεσμα  λίγο μετά τις 20.00 το πλοίο  να αναχωρήσει από την Τήνο, ενώ επέβαιναν σε αυτό και δύο λιμενικοί.Για τα επεισόδια  συνελήφθησαν 14 Ρομά. Απόγευμα Τρίτης  13-8-2024.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.