ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ E-MAIL ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ

Facebook
Twitter
LinkedIn

σχόλιο του Νίκου Φιλιόπουλου

Θα δώσω μια απάντηση στον κ. Βενιζέλο σχετικά με την αυτοδύναμη Ελλάδα.

Εγώ οικονομολόγος δεν είμαι, είμαι ένας απλώς πολίτης με γραμματικές γνώσεις γυμνασίου και με λίγο μυαλό. Πες τε μου όμως κ. Βενιζέλο, πως είναι δυνατόν να υπάρξει ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας, για αυτοδύναμη Ελλάδα όταν, ένα μαγαζί δεν έχει τζίρο για να εισπράξει και να δώσει στο κράτος τον ΦΠΑ, όταν γίνονται απολύσεις σε υπαλλήλους και αυτοί δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αγορές για να κινηθεί η αγορά, όταν γίνονται μειώσεις μισθών και συντάξεων, όταν δεν κινείται η οικοδομή που από την οικοδομή τροφοδοτούνται πάρα πολλά επαγγέλματα, και άλλα πολλά. Επιπλέον κόσμος πεινάει, πάει στα σκουπίδια να βρει αν έχουν πετάξει κάποιοι χορτασμένοι (σαν μερικούς από εσάς που είστε μέσα στην βουλή και δεν καταλάβατε ποτέ τι θα πει να πεινάς) αποφάγια για να τα φάει η να ταϊσει τα παιδιά του. Άλλοι αυτοκτονούν διότι δεν αντέχουν την ντροπή που κατά τον πρώην βουλευτή σας, δεν θέλω ούτε το όνομά του να πω, ήτανε πολύ ευαίσθητοι. Ερχόμαστε τώρα στις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων. Έχετε ποτέ εισπράξει κ. Βενιζέλο 500 η 600 η έστω και 1000 ευρώ για να ζήσετε την οικογένειά σας; Βέβαια όχι γιατί αν είχε υπάρξει ποτέ κάτι τέτοιο δεν θα παίρνατε ποτέ τέτοια μέτρα. Εσείς ενδιαφέρεστε πως θα σώσετε την Ελλάδα αλλά δεν σας ενδιαφέρει πως. Ε λοιπόν εμείς δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο. Αρκετά μας σώσατε όλοι σας. 

Και κάτι ακόμη, Την ώρα που γίνονται απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, επιτρέπεται να γίνονται προσλήψεις στην βουλή παιδιών βουλευτών η υπουργών; Έτσι μια απλή ερώτηση για την αυτοδύναμη Ελλάδα.

Για να μην σας κουράζω πολύ, ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει, οι περισσότεροι δηλαδή γιατί αν το είχαν καταλάβει όλοι δεν θα παίρνατε και οι τρεις της συγκυβέρνησης ούτε 10%, ότι υπάρχει σχέδιο κατά της Ελλάδας(πετρέλαιο, αέριο, δεν ξέρω) το οποίο εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε με το φτωχό μας το μυαλό. Αν κι εσείς δεν το έχετε καταλάβει, τότε λυπάμαι αλλά κακώς θέλετε όλοι να κυβερνήσετε την χώρα. Και κάτι τελευταίο. Εμείς σαν Έλληνες, περήφανοι πολίτες, δεν μπορούμε να σας βλέπουμε (όχι προσωπικά εσάς αλλά όλη την πολιτική ηγεσία της χώρας) να υποκλίνεστε στους υπαλλήλους της κ. Μέρκελ και των άλλων.

Αν το διαβάσετε, ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Με τιμή

προς αρχηγό κόμματος

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

πρώην φίλος του ΠΑΣΟΚ

ΥΓ: Το e-mail μου αυτό, θα το δημοσιοποιήσω.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.