Τα δώρα στους Τηλέοπτικούς Σταθμούς -Γράφει ο Σωτήρης Στανωτάς

1940589
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γράφει ο Σωτήρης Στανωτάς 0955e3497d098fb10f05d529c1a41759 1

Όπως μου υπενθύμισαν καλοί Φίλοι, η σημερινή Κυβέρνηση, με την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 30ης /3/2022, με την οποία ελήφθησαν,   μέτρα για τις επιχειρήσεις οι οποίες επλήγησαν από την πανδημία,….

εξαιρέθηκαν από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ , για το 2021, τα κανάλια που πήραν άδεια και με την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό αποδέχθηκαν την καταβολή ενοικίου για την χρήση Δημοσίων συχνοτήτων!!!
Η εξαίρεση ουδέποτε, μέχρι σήμερα, ανακλήθηκε!!! Απώλεια για το Ελληνικό Δημόσιο 63 εκατομμύρια ευρώ…δώρο της Κυβέρνησης στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών.
Και κάτι ακόμη: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα Funds σημαίνει απώλεια για το Ελληνικό Δημόσιο 58,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και αποτελεί ακόμη ένα δώρο στις…δυνάμεις Κατοχής.
Κατά τα άλλα, αφού μας πήραν-  μάλλον τα προσέφερε το Πολιτικό Σύστημα – τα αεροδρόμια τους σιδηροδρόμους, τα λιμάνια, τις Τράπεζες, την είσπραξη των Φόρων ( η ΑΑΔΕ ελέγχεται πλήρως από τους φίλους μας τους Γερμανούς), τις επικοινωνίες και τον ηλεκτρισμό και μας παίρνουν και τα σπίτια, ετοιμαζόμαστε τώρα για την εμποροπανήγυρη που ονομάζουμε εκλογές…
Με τις υγείες μας και καλή Σαρακοστή.
ΥΓ: Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν συμφωνώ με πολλές από τις απόψεις του κυρίου Παύλου Πολακη και δεν είμαι αριστερός,(με την άδειά σας), αλλά, μέχρι σήμερα, φαίνεται πώς είναι ο μόνος μέσα στο Κοινοβούλιο που…χαλάει την κατοχική σούπα…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.