Η Παράσταση «ΜΕΛΙΝΑ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ» ταξιδεύει στην Αστόρια

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένα μεγάλο ταξίδι στην ζωή της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη, έχουν συνθέσει  η ηθοποιός Πάολα Χατζηλαμπρή μαζί με τον Paul Lambis, με την παράσταση «ΜΕΛΙΝΑ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ».


Ο θεατρικός αυτός μονόλογος εμπλουτισμένος με τραγούδι, χορό και αποσπάσματα από τις ταινίες της μεγάλης αυτής ηθοποιού και πολιτικού, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας,  την δυναμική και αξέχαστη αυτή προσωπικότητα.

Η παράσταση από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου, για τρεις μόνο βραδιές, θα βρίσκεται  στην μακρινή Αστόρια και συγκεκριμένα στο Hellenic cultural Center. Ενώ αργότερα θα κάνει σταθμό στην Αθήνα, σε γνωστό πολιτιστικό ίδρυμα, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα. Επίσης όλο τον Νοέμβριο θα περιοδεύσει σε Κύπρο, Νότιο Αφρική, Αγγλία και Αστραλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γλώσσα της παράστασης, θα είναι στα Αγγλικά, στις αγγλόφωνες χώρες και στα Ελληνικά στις ελληνόφωνες χώρες.

Πρόκειται για μια  συναισθηματική, παθιασμένη, αποπλανητική και ανατρεπτική, θεατρική παράσταση  που παρουσιάζει την αξιοσημείωτη ζωή μιας πολιτικού,  που στόχο είχε να προβάλει την ουσία της Ελληνικής της ταυτότητας.

Η Μελίνα Μερκούρη, η τελευταία Ελληνίδα θεά της οποίας η διεθνής καριέρα στο θέατρο και στον κινηματογράφο και η αξιομνημόνευτη αφοσίωση της στις τέχνες και στην πολιτική, την καθιέρωσαν ως την γνωστότερη ηρωίδα της οποίας η πορεία ήταν πάντα συνυφασμένη με την Ελλάδα.

Μια γυναίκα εξωστρεφής και ειλικρινής που υπηρέτησε όσο κανένας άλλος το αίτημα και τον αγώνα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο, πίσω στην Ελλάδα. Αυτή η εξαιρετική παραγωγή έχει ως στόχο την δημιουργία μιας ανεπανάληπτης θεατρικής εμπειρίας σε συνδυασμό με την μουσική ορόσημο της Ελλάδας.


 

Χρόνος Παράστασης: 65 λεπτά

Είδος: Κωμωδία / Δράμα/ Mιούζικαλ

Πρωταγωνιστεί: Πάολα Χατζηλαμπρή

Συγγραφή – Σκηνοθεσία: Paul Lambis

Συν-Συγγραφή: Πάολα Χατζηλαμπρή



 

Εισιτήρια:

25 $ κανονικό

15$ φοιτητικό


 

 

Την Παρασκευή και το Σάββατο η παράσταση αρχίζει στις στις 7:00μ.μ και την Κυριακή στις  5:00μ.μ

Για κρατήσεις εισιτηρίων  στο τηλέφωνο: 917 – 535- 5896

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.