Αύριο μας έρχεται ο Γούντι Άλλεν

woody4558
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου

Ο πλέον διάσημος καλλιτέχνης του πλανήτη, ο ζωντανός θρύλος του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης , ο  Γούντι  ‘Αλεν αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα στη Σκιάθο με ιδιωτικό αεροσκάφος , σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της “Avecnews”.

O μεγάλος δημιουργός της Έβδομης Τέχνης, που έχει τιμηθεί τρεις φορές με το χρυσό αγαλματίδιο της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, με 9 χρυσές σφαίρες, και άλλα 77 βραβεία και 83 υποψηφιότητες , έρχεται  στο  ταπεινό νησί του Παπαδιαμάντη, που είναι κυκλωμένο από το Αιγαίο,  και έχει να προσφέρει τόσες ομορφιές, για να κάνει ρεπεράζ για τη νέα του ταινία. Ο Γούντι Αλλεν, που έχει επισκεφθεί ινκόγνιτο στο παρελθόν το νησί  αυτό  του συμπλέγματος των Βόρειων Σποράδων κι έφυγε γοητευμένο.

Τώρα, επιστρέφει και πάλι στη Σκιάθο , όπου  θα μείνει σε ξενοδοχείο και κάθε μέρα με τους συνεργάτες του θα εξορμά σε διάφορους προορισμούς , για να δει  από κοντά τα μέρη που θα φιλοξενήσει στα κάδρα του φιλμ που έχει υπόψη του να γυρίσει.

Το γεγονός,  αποκτά  ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη χώρα μας , σε αυτή την εποχή  που βάλλεται από παντού. Εξάλλου η Σκιάθος μαζί με τη Σκόπελο και στο παρελθόν είχαν βρεθεί στο επίκεντρο  λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Mamma mia” που έγιναν εκεί.

Στις αποσκευές του ο Γούντι Άλεν θα  έχει μαζί του και το κλαρινέτο του , γιατί δεν αποκλείεται να δώσει ο και μια τζαζ συναυλία  στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ευρώπη πλαισιωμένος από την  μπάντα της Νέας Ορλέανης, που αποτελεί σύμβολο της σύγχρονης ανατρεπτικής και ρηξικέλευθης Νεοϋορκέζικης δημιουργίας. Παλιότερα τον απολαύσαμε στο Μέγαρο Μουσικής και στο το Βadminton.

Ο Γούντι Άλεν που δεν ονειρεύτηκε ποτέ «να φθάσει στην αθανασία μέσω της δουλειάς του, αλλά να φθάσει εκεί χωρίς να πεθάνει», όπως έχει πει ο ίδιος αγαπά την Ελλάδα. Μάλιστα , όταν άρχισαν τα προβλήματα μας είχε πάρει θέση, σύμφωνα με αμερικάνικο blog,  λέγοντας:

« Μόνο αν απομακρυνθεί το ΔΝΤ από την Ελλάδα θα σταματήσουν τα προβλήματα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.