H πληγή του Αλμπάνο Carissi, για την αδικοχαμένη κόρη του

Al-Bano-01
Facebook
Twitter
LinkedIn

Tης Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Μια πληγή που δεν κλείνει εδώ και 17 χρόνια. Όσο κι αν ο κορυφαίος Ιταλός τραγουδιστής Αλμπάνο θέλει να ξεπεράσει την απουσία της κόρης του, κάποιοι όπως δηλώνει στην «Αvecnews» εξακολουθούν να ξύνουν πληγές.

Πριν από 17 χρόνια ο Αλμπάνο έζησε την πιο τραγική στιγμή της ζωής του. Η πρωτότοκη κόρη του Ylenia, την οποία είχε αποκτήσει με την Ρομίνα Πάουερ εξαφανίστηκε. Για χρόνια την αναζητούσε μέχρι που αποκαλύφθηκε, ότι η κόρη του δεν υπάρχει πλέον στη ζωή. Πρόσφατα δημοσιεύματα από ειδησεογραφικά πρακτορεία ήθελαν η Ylenia Carissi να ασκεί μοναχικό

«Δεν πιστεύω τίποτα. Δεν κουνιέμαι. Είναι όλα ψέματα» ήταν η πρώτη κουβέντα που κατάφερε να αρθρώσει ο Αλμπάνο , αφού ο ίδιος ύστερα από πολυετή αναζήτηση δέχθηκε ως αληθινή, τη μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία την Ylenia κατάπιε ένα ποτάμι στην Νέα Ορλεάνη, παρότι το σώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο Αλμπάνο δέχθηκε να μας μιλήσει για το ευαίσθητο αυτό θέμα όσο κι αν τον πονά…

«Για μένα έχει τελειώσει» ,δηλώνει ρητά κατηγορηματικά , «και αυτό υποστηρίζω σε αντίθεση με τη Ρομίνα , η οποία συνεχίζει να ελπίζει ως μητέρα. Την κατανοώ, αλλά εκεί έγκειται και η διαφωνία μας.»

Τα χρόνια που πέρασαν επιστράτευσε τους μεγαλύτερους ντεντέκτιβ , προκειμένου να φθάσει στα ίχνη της κόρης του. Η χροιά της φωνής του μελαγχολεί:

«Αυτή η ιστορία είναι κάρβουνο αναμμένο στη ψυχή μου. Πληγή ανοιχτή. Την έχω πάντα στο μυαλό μου. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ» παραδέχεται …

Ο Αλμπάνο έχει κρατήσει πολλά προσωπικά αντικείμενα της κόρης του, όπως και η μητέρα της . Ανάμεσα στα άλλα και φωτογραφικό υλικό.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» εκμυστηρεύεται, « και στενοχωριέμαι πάρα πολύ με αυτή την ιστορία. Νομίζω, ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευθούν για δική τους προβολή αυτή την κατάσταση . Στο παρελθόν έβαλα ντεντέκτιβ να την ψάξουν παντού, αλλά δεν βρήκαν τίποτα.. Πλέον μετά τις μαρτυρίες δεν ελπίζω σε τίποτα…»

Η κουβέντα μας τον Αλμπάνο παίρνει τέλος. Τον βρήκαμε στη Ρώμη που πήγε να επισκεφθεί την κόρη του την Κρίστελ , που ακολουθεί τα χνάρια του. Χρόνια μετά τον χωρισμό του με τη Ρομίνα , έκανε δεσμό με την 30χρονη σήμερα πανέμορφη tv persona Λορεντάνα Λετσίζο. Μαζί της απέκτησε δυο παιδιά, τα οποία και υιοθέτησε και φροντίζει, παρότι η σχέση του με τη μητέρα τους έχει τελειώσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.