Και εγένετο φως εν μέσω νυκτός!

vlachogiannis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Χρήστου Βλαχογιάννη

Το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε να καθαρίσει μέσα σε μία νύχτα ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Γιατί είναι γνωστό, ότι της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά.

Όχι δεν είμαστε αχάριστοι, ούτε διαφωνούμε με την απόφαση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, όπως και τον δια βίου αποκλεισμό των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη από τα ελληνικά γήπεδα.

Σίγουρα είναι μια καλή – σωστή αρχή, όμως πολύ φοβάμαι ότι θα «σφραγίσει» το κλείσιμο του φάκελου για τα στημένα και δεν θα φέρει το πραγματικό τέλος τους και πως πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση θα κρυφτούν όλοι οι μεγαλοπαράγοντες, που θα συνεχίσουν να δρουν ανεξέλεγκτα και να κινούν τα νήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κάτι δηλαδή σαν τα λάδια που έριξαν οι ταξιτζήδες για να μη περάσουν τα πούλμαν. Διότι στη Ψωροκώσταινα, όποιος έχει λεφτά και άκρες μπορεί να κινείται όπως θέλει και να παραμένει στο απυρόβλητο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη στρογγυλή θεά.

Και κάποιοι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να κάνουν μπίζνες, λίγο πιο υποψιασμένοι και με καλύτερους κώδικες επικοινωνίας, ώστε να κάνουν και την πλάκα τους στου κοριούς και κανένας να μην μπορεί ν’ αποδείξει τίποτα. Και το πάρτι των εκατομμυρίων ευρώ καλά θα κρατεί!

Όλα αυτά λοιπόν με κάνουν να αναρωτιέμαι, μήπως δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι σοβαρότερες αποφάσεις στην Ελλάδα παίρνονται νύχτα; Γιατί την ημέρα, θα γέλαγαν ακόμα και τα τσακάλια..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.