Ο πνιγμός, μια εκδοχή του θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον

Facebook
Twitter
LinkedIn

Κατά τη διάρκεια του μπάνιου της φαίνεται ότι πνίγηκε η μεγάλη αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Γουίτνεϊ Χιούστον σύμφωνα με μία από τις ανεπίσημες εκδοχές.

Η 48χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε από υπαλλήλους του ξενοδοχείου της αναίσθητη στην μπανιέρα της. Αναμένεται ότι η αιτία του θανάτου της θα προσδιοριστεί με τη νεκροψία – νεκροτομή.Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. 

Οι οικείοι της Χιούστον δήλωσαν ότι μερικές ώρες πριν από τον εκτιμώμενο θάνατό της, η Γουίτνεϊ ήταν εντελώς καλά. Η μητέρα της νεκρής είπε ότι τηλεφωνήθηκε με την κόρη της λίγο πριν την τραγωδία και δεν της είχε συμβεί οτιδήποτε ασυνήθιστο. Ετοιμαζόταν να πάει την Κυριακή στη δεξίωση του μουσικού παραγωγό Κλιβ Ντέιβις.

Η δεξίωση του Ντέιβις για 800 προσκεκλημένους γίνεται πριν την έναρξη της μουσικής τελετής των βραβείων Grammy. Ο Ντέιβις ήταν ένας από τους ανθρώπους – κλειδιά στην καριέρα της μεγάλης σταρ, και, όπως όλα δείχνουν, η βραδιά θα μεταμορφωθεί από γιορτή σε τιμητικό αποχαιρετισμό της νεκρής τραγουδίστριας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.