H Nικολέτα Βλαβιανού: «Ζω και χωρίς σπίτι»

Facebook
Twitter
LinkedIn

μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου

«Έχω κάνει παύση πληρωμών… Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος…». Την παραπάνω αφοπλιστική απάντηση έδωσε στην «Avecnews» η γνωστή ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού. Και δεν είναι η μόνη.

Πολλοί γνωστοί πρωταγωνιστές , όπως η Μάρθα Βούρτση, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Νατάσσα Γερασιμίδου και άλλοι έχουν προβεί σε παρόμοιες δηλώσεις μέσα από τις σελίδες της «Αvecnews», αδυνατώντας πλέον να πληρώσουν βασικές υποχρεώσεις.

«Έχω κάνει στάση πληρωμών γιατί δεν έχω να πληρώσω. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν το κουμάντο τους με βάση ένα οικονομικό πρόγραμμα που έχουν στο κεφάλι του και όχι μόνο, αλλά και αυτό που τους πάει η ζωή.  Όταν αυτό καταρρέει και φθάνεις να παίρνεις το 1/5 του μισθού σου στην καλύτερη περίπτωση και δεν ευθύνεσαι ο ίδιος για αυτό , γιατί δεν έχεις γίνεις χειρότερος επαγγελματίας , αλλά μια πολιτική κατάσταση που επιβάλλεται από ένα ξένο κέντρο αποφάσεων συν μια σειρά ανίκανων κυβερνήσεων, που δεν αντιλαμβάνονται , ότι Ελλάδα είναι οι πολίτες κι όχι αφηρημένη έννοια κανείς δεν μπορείς να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις και ειδικά απέναντι στις τράπεζες  , που πήραν 28 εκ. ευρώ από τον Ελληνικό λαό και συνεχίζουν να έχουν υψηλά επιτόκια λες και βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή της ευφορίας» δήλωσε η  πρωταγωνίστρια.

Έχετε έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση; Να σας λείπουν , για παράδειγμα τα προς το ζην αναγκαία ;

Δεν θα κάνω το χατίρι να πληρώσω τις τράπεζες για να μου λείψουν τα προς το ζην , όπως δεν με ενδιαφέρει κανένα δάνειο σπιτιού. Ζω και χωρίς σπίτι.

Εννοείτε άστεγη στους δρόμους…

Έχω φίλους. Ελπίζω όμως, να μην φθάσω μέχρι αυτού του σημείου. Αλλά δεν θα με τρελάνουν.  Εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω κάνει υπερβολές. Έχω προνοήσει να μην βρεθώ σε τόσο δύσκολη θέση μη κάνοντας μεγάλες σπατάλες την προηγούμενη εποχή. Γιατί οι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε, ότι ήταν σαθρά τα θεμέλια. Ότι ο φτωχός παραμένει φτωχός κι ας φοράει Ζara.Έτσι, ανοιχτήκαμε λιγότερο από τους άλλους.

530ca8fbc35b1f52a50cfd5444ba1398_LΚι αν έρθουν τα πολύ δύσκολα πώς θα το αντιμετωπίσετε;

Δεν πληρώνω τα χαράτσια, έχω κάνει ρυθμίσεις με διάφορες τράπεζες και σε περίπτωση που έλθω σε δεινή θέση θα προστρέξω στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Κι αν φθάσουν να σας πάρουν το σπίτι με το αγγλικό δίκαιο;

Ούτως ή άλλως το σπίτι ανήκει στην τράπεζα. Ας τα κάνουν καλά με την τράπεζα. Δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

Είσθε ικανοποιημένη με την αμοιβή που παίρνετε από τις εμφανίσεις σας τα Δευτερότριτα στο θέατρο «Γκλόρια» με το Νίκο Ψαρρά  στην παράσταση του έργου «Ο Μυστηριώδης Mr. Love».

Τι να σου κάνει  Δευτερότριτα μόνο δεν είναι τίποτα. Αλλά η παράσταση και το θέατρο είναι η μόνη παρηγοριά και οι σωστοί θεατρικοί επιχειρηματίες έχουν αντιληφθεί, ότι χρειάζεται υψηλή ποιότητα με χαμηλή τιμή. Για αυτό έχουμε μια αυξητική ροή από πλευράς θεατών.

Τί ελπίζετε να αλλάξει μέσα σε αυτή την άσχημη κατάσταση;

Να φύγουμε από το ευρώ και να γίνουμε επιτέλους ελεύθερη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.