Χατζηδάκης: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα έργα

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την ερχόμενη εβδομάδα πιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες στους μεγάλους οδικούς άξονες, η κατασκευή των οποίων ξεκινά εκ νέου μετά από δύο χρόνια «πάγου», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι στόχος είναι τα έργα να παραδοθούν εντός του 2015. Ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για 25.000 νέες θέσεις εργασίας και αναθέρμανση της τσιμεντοβιομηχανίας και άλλων σχετικών επιχειρήσεων, που απασχολούν έλληνες εργαζόμενους. Σημείωσε, δε, ότι στα έργα υπάρχουν θέσεις για έλληνες επιστήμονες και εξειδικευμένο προσωπικό.

O κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε επίσης στις επιφυλάξεις της τρόικας για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων, προανήγγειλε αλλαγές στον Τειρεσία και δήλωσε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν γίνει οι πρώτες 2.000 απολύσεις από τις 15.000 που αποφασίστηκαν το Σάββατο.

Σε ό,τι αφορά τον τομέα των επενδύσεων, ο υπουργός Ανάπτυξης επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και τόνισε ότι οι επενδύσεις είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.