Αναστασιάδης- Χριστόφιας ενώπιον της Επιτροπής για τη χρεοκοπία

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην Κύπρο, δεν υπάρχουν ούτε καθυστερήσεις, ούτε ασυλίες, ούτε  αναβολές λόγω αξιωμάτων. Οι έρευνες για τους υπευθύνους της κυπριακής οικονομικής τραγωδίας, εντείνονται και καλούνται να δώσουν εξηγήσεις τόσο ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δ. Χριστόφιας, όσο και ο νυν Πρόεδρος κ. Ν. Αναστασιάδης. Ετσι και οι δύο θα βρεθούν και μάλιστα αυγουστιάτικα ενώπιον της Επιτροπής για να εξηγήσουν πώς χρεοκόπησε η Κύπρος.

Οι έρευνες, όπως πληροφορείται «Το Βήμα» θα επεκταθούν και στην Ελλάδα και αναμένεται ότι θα κληθούν να καταθέσουν στην Επιτροπή  οικονομικοί παράγοντες, αλλά και στελέχη ελληνικών τραπεζών.

Ηδη ενώπιον της Επιτροπής έχει βρεθεί ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ της Λαϊκής Τράπεζας κ. Κίκης Λαζαρίδης, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας κ. Χρ. Χριστοδούλου. Επίσης έχουν κληθεί να καταθέσουν ο νυν διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Π. Δημητριάδης, ο τέως διοικητής κ. Αθ. Ορφανίδης με τον οποίον, ως γνωστό ο τότε πρόεδρος της Κύπρου όχι μόνον δεν αντάλλασσαν ούτε καλημέρα, αλλά κατηγορούσε ο ένας τον άλλον για την οικονομική πολιτική.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.