Παντελής Καψής: Σε δύο εβδομάδες θα μπει η ΔΤ στο Ραδιομέγαρο

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε δύο εβδομάδες θα μπει η ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο, όπως είπε στον «Βήμα FM» ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κ. Παντελής Καψής. Ανέφερε ότι όταν μπήκαν στο κτίριο οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν στο εσωτερικό του 10-15 άτομα και ότι οι πρώτες εικόνες δείχνουν ότι δεν υπάρχουν ζημιές.

Όπως εξήγησε ο κ. Καψής, θα ακολουθήσει καταγραφή από αρμόδιες επιτροπές του υπουργείου Οικονομικών και ακολούθως θα εγκατασταθούν σταδιακά υπηρεσίες από τη Δημόσια Τηλεόραση. Η παραλαβή του κτιρίου θα γίνει από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ.

Αφού ανέφερε ότι η διαδικασία της καταβολής αποζημιώσεων είχε διακοπεί διότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν στα χέρια τους τούς σχετικούς καταλόγους μισθοδοσίας, ερωτηθείς αν επαρκούν οι 600 εργαζόμενοι για τη λειτουργία της ΔΤ, ο υφυπουργός τόνισε ότι θα γίνονται σταδιακά προσλήψεις καθώς προβλέπεται η λειτουργία δύο τηλεοπτικών καναλιών αλλά είναι άγνωστο πόσοι θα είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Ο προγραμματισμός θα γίνει με βάση τον νόμο που ψηφίστηκε, δήλωσε ο κ. Καψής και επισήμανε ότι η ευθύνη του σχεδιασμού περνά στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. «Ρόλος μου είναι να εποπτεύσω την πλήρη εφαρμογή του νόμου για την ανεξαρτησία της ΝΕΡΙΤ» κατέληξε ο υφυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.