Φωταγωγήθηκε το καραβάκι στην Αριστοτέλους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mε τη φωταγώγηση από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης του καραβιού, το οποίο βρίσκεται “αγκυροβολημένο” στην Πλατεία Αριστοτέλους άρχισε και επίσημα η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων.

Όταν ο δήμαρχος πάτησε το κουμπί για να ανάψουν τα φωτάκια στο καραβάκι, δεκάδες συμμετέχοντες στην εκδήλωση άφησαν στον ουρανό αναμμένα φαναράκια.

Ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε οι μέρες των γιορτών να αποτελέσουν για τους Θεσσαλονικείς διάλλειμα από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Η φωταγώγηση έγινε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και ακολούθησε πάρτι για όσους αψήφησαν το κρύο και επέλεξαν να βγουν και να γιορτάσουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μουσικά συγκροτήματα Κρουστόφωνο και Paranue.

Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες και σε άλλες δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εορταστική εκδήλωση ενόψει των Χριστουγέννων με τίτλο «ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει αύριο το απόγευμα η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας στο πάρκο Ηρώων.

Φωταγωγήθηκε το καραβάκι στην Αριστοτέλους

Η 3η Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης διοργανώνει γιορτή την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στην πλατεία Ρομφέη (Κουλέ – Καφέ).

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση ενόψει των Χριστουγέννων στην 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας-Θράκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.