Κυκλοφόρησε “Ο Χάρτης” του Σωκράτη Μάλαμα – τι έγινε στη παρουσίαση του δίσκου

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Με ένα δίσκο γεμάτο μουσικές δικές του και στίχους υπογραμμένους  από τους Γιώργο Κλεφτογιώργη  – Δημήτρη Αδοργιαστο – Βαγγέλη Βελώνια  και  Φωτεινή Λαμπρίδη, επέστρεψε στο χάρτη της δισκογραφίας ο Σωκράτης Μάλαμας.

 

Λίγο μετά το μεσημέρι στο Studio sierra. Η Μαργαρίτα Μάτσα, καλωσορίζει τον   Σωκράτη Μάλαμα  που με την κιθάρα  στο χέρι, ένα βιολί και ένα ούτι – λαούτο  – ανυπομονεί   να παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ο ΧΆΡΤΗΣ» που κυκλοφόρισε από την ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ.

Απλός και με χιούμορ ο Σωκράτης Μάλαμας, άφησε τα τυπικά λόγια και τραγουδώντας, χάρισε απλόχερα τα τραγούδια τους, στους προσκεκλημένους του, μετατρέποντας το χώρο σε μικρή μουσική σκηνή.


«Ο Χάρτης» είναι ένας δίσκος που σε ταξιδεύει και σε καθοδηγεί καθαρά στους Μαλαματένιους ήχους του Μάλαμα, με στίχους ερωτικούς  –  υπαρξιακούς και γεμάτους αισθήματα.

Ο δίσκος περιλαμβάνει δεκατρία τραγούδια. Ένα εκ των οποίων τραγουδάει η Ελένη Βιτάλη (Οι παρελάσεις). Ενώ  αξίζει να τονίσουμε , ότι στο δίσκο περιλαμβάνεται και τραγούδι ειδικά αφιερωμένο στον Άλκη Αλκαίο (Το τραγούδι του Άλκη), σε στίχους Βαγγέλη Βελώνια.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Σωκράτη Μάλαμα, ο Μάκης Μάτσας, ο Θέμης Καραμουρατίδης και  ο Μανώλης Λιδάκης, η Κατερίνα Παπαδοπούλου της ΕΜΙ, η οποία ήταν η συντονίστρια της παρουσίασης.

Το Σωκράτη Μάλαμα συνόδευσαν στο Βιολί ο Φώτης Σιώτας και ο Κυριάκος Ταπάκης στο Λαούτο και στο ούτι


ΤΑ Τραγούδια:

1. Το όνομα μου είναι δρόμος
2. Του Κόσμου τα ακριβά
3. Ο Χάρτης
4. Φορτηγο
5. Μόνο τα τσιγάρα
6. Ειρηνικός
7. Οι παρελάσεις
8. Σ’ αγαπάω και σκορπάω
9. Ορκος
10. Τρικυμία
11. Εξομολόγηση
12. Είναι Νωρίς ακόμη
12. Το τραγούδι του Άλκη
{youtube}_cBofUl15wg{/youtube}


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.