Πρεμιέρα την «Οδό Πολυδούρη» – Ποιοι παρευρέθηκαν

Facebook
Twitter
LinkedIn

Έναν δρόμο που «περπατούν» όλες οι γυναίκες, την «Οδό Πολυδούρη» διανύει η ηθοποιός Ιωάννα Παππά μέσα από τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ομότιτλη παράσταση. 

Πρόκειται για το έργο της Ρούλας Γεωργακοπούλου «Οδός Πολυδούρη», στο επίκεντρο του οποίου τίθεται η  ζωή της ποιήτριας Μαρίας Πολυδούρη. Επί σκηνής η ποιήτρια μονολογεί, χορεύει, τραγουδάει και απευθύνεται με κοριτσίστικο θυμό σε όσους έφτιαξαν το μύθο της, συχνά χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Ελένη Στρούλια και τη μουσική ο Αλέξανδρος Γκόνης.


Η πρεμιέρα της παράστασης δόθηκε την περασμένη Παρασκευή σε ένα κατάμεστο θέατρο. Μεταξύ των θεατών ήταν ο πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος, ο στιχουργός Μάνος Ελευθερίου, ο συγγραφέας Μισέλ Φάις, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, οι ηθοποιοί, Δημήτρης Πιατάς, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Σοφία Φιλιππίδου και Αλεξία Καλτσίκη και η ερμηνεύτρια, Γιώτα Νέγκα.

Η παράσταση «Οδός Πολυδούρη» ανεβαίνει από τον Θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για 16 μόνο παραστάσεις από Πέμπτη έως Κυριακή, στις 9.15 μ.μ., στο Θέατρο Βασιλάκου (Προφ. Δανιήλ 3 & Πλαταιών, τηλ. 210.3470707)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.