Τι ζητάει η Γιάννα Aγγελοπούλου;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πολιτική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση έκανε χθες η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, με διακριτικό αλλά ξεκάθαρο τρόπο, προέβη σε κολακευτικά σχόλια για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άφησε αιχμές για τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Αρνήθηκε ότι σχεδιάζει την ίδρυση πολιτικού φορέα ή τη συμμετοχή της σε κάποιο κόμμα, αλλά εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε πως ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας στην περίπτωση που ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας εκλεγεί από τον λαό.

Αυτό όμως που προκάλεσε ποικίλα σχόλια ήταν η σφοδρή επίθεση της κυρίας Αγγελοπούλου στον νέο δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Ευ. Μαρινάκη με εκφράσεις του τύπου «υπόκοσμος και συμπεριφορές Χρυσής Αυγής».

Ανεξήγητο παραμένει το γιατί επέλεξε να παρέμβει στις εξελίξεις που αφορούν στον Πειραιά και μάλιστα με έναν τόσο ακραίο και διχαστικό τρόπο αμέσως μετά τη σαφή λαϊκή ετυμηγορία. Παραμένει πάντως αναπάντητο το ερώτημα για το νόημα της παρέμβασης της κυρίας Αγγελοπούλου πέραν της απρόκλητης υβριστικής προσωπικής επίθεσης κατά των κ. Μώραλη και Μαρινάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.