«Έρως Ανίκητος χρόνου» του Στέλιου Καλαθά στο Θέατρο OLVIO

Facebook
Twitter
LinkedIn

«ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ» είναι μία παράσταση βασισμένη σε κείμενα, στίχους και μουσικές που αναζητούν τις διαφορετικές εκφάνσεις, αλλά και τη διαχρονικότητα  του έρωτα. Η Παράσταση του Στέλιου Καλαθά, θα παίζεται στο  Θέατρο OLVIO από 20 Ιουνίου – μόνο για 5 παραστάσεις. (20,21,22,27,28 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Με αφετηρία την ελληνική μυθολογία και τη γέννηση του θεού Έρωτα, ξετυλίγεται το κουβάρι φτάνοντας στο σήμερα και ανακαλύπτουμε τι έχει αλλάξει μέσα στους αιώνες, την αξία της δύναμής του και τη σημαντικότητά του στις ζωές μας.

Ήρωες που έχουν βιώσει το μεγαλείο του έρωτα, συναντιούνται σ’ έναν τόπο κοινό – εκεί που πάει ο έρωτας όταν χάνει τα φτερά του – σ’ έναν ερωτικό «παράδεισο», και καταθέτουν προσωπικές εμπειρίες και στοχασμούς με ποιητική διάθεση και εικαστική ατμόσφαιρα.

Ένα σαξόφωνο συνθέτει μελωδικά, οι μάσκες πέφτουν και τα πέντε στάδια του έρωτα αποκαλύπτονται μπροστά μας και δίνουν απαντήσεις. Το έργο είναι το απόσταγμα έρευνας ενός χρόνου , όπου με τη βοήθεια συγγραφέων, ποιητών, ψυχολόγων, θεολόγων και φίλων ανεβάζει στη σκηνή την ανάγκη που έχει το ΕΓΩ να συναντήσει τον ΑΛΛΟΝ.

Η παράσταση απευθύνεται σε συναισθηματικά ευφυείς αλλά και σε συναισθηματικά «ανάπηρους» και είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να….ερωτευτούν.

 

Θέατρο OLVIO, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός, Τηλέφωνο Κρατήσεων 210 3414 118

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΔΙΑΣΚΕΥΗ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΙΚΩΝ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΑΥΛΟΣ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : Πι Κάππα

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΣΟΦΙΑ ΡΙΖΟΥ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΑΛΙΝΗ ΣΠΑΘΑΡΑΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΣ

VIDEO ART: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΟΓΑΣ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΣΧΟΛΕΣ ΚΟΡΕΛΚΟ

ΓΡΑΦΙΚΑ: ΕΥΑ ΔΕΡΕΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.