Είδαμε Ζωή Παπαδοπούλου στο Χυτήριο και γαλήνεψε η ψυχή μας

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Ρομαντική ατμόσφαιρα, φτιαγμένη για λίγους. Κεριά… λίγο  φως , λίγο κρασί και η ιδέα της Πανσελήνου, ομόρφαινε  περισσότερο την ατμόσφαιρα. Τέτοιες μαλαματένιες νύχτες καλύτερα να τις ζεις παρά να τις εκφράζεις.  Μια κιθάρα ένα ακορντεόν και η Ζωή Παπαδοπούλου να τραγουδάει  «Ότι αγαπήσαμε».


Άρχισε με το νέο της τραγούδι «Μέσα στο μετρό» σε μουσική Άρη Βλάχου και στίχους Γιάννη Γούνα. Το τραγούδι αυτό, όπως και το «Αναλύσαμε πολύ» που μας τραγούδησε αργότερα, είναι τραγούδια τα οποία εντάσσονται μέσα στην Τρίτη της δισκογραφική δουλειά που αναμένετε να φτάσει σύντομα.

Το Χυτήριο Theatre – Art Cafe, εκτός από τραγούδια της Ζωής Παπαδοπούλου,  γέμισε με νότες και τραγούδια από τους σπουδαίους στιχουργούς και συνθέτες του ελληνικού πενταγράμμου. Μαζί της ο Παντελής Ντζιάλα στην κιθάρα και ο Τάσος Καντά στο ακορντεόν.


Κάτω από το φως των κεριών σιγοτραγουδούσε μαζί της  η αγαπημένη σε όλους ερμηνεύτρια, Γιώτα Νέγκα, παρέα με το μουσικό Βασίλη Μασσαλά. Που αργότερα ανέβηκαν  μαζί της στο πάλκο και μας χάρισαν δυο όμορφα τραγούδια.

Αυτά συμβαίνουν σε κάποιες όμορφες γωνιές στην Αθήνα. Καλή μουσική και ωραίες φωνές που δείχνουν ποιο είναι το μέλλον μας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.