Απο μηδενική βάση το Αγροτικό ζητουν οι απεργοί…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οργή στα μπλόκα – Ούτε βήμα πίσω οι αγρότες,
ΚΑΛΟΥΝ
τον Πρωθυπουργό να πάει στα μπλόκα και από
Μ Η Δ Ε Ν Ι Κ Η   Β Α Σ Η  Ν Α  Σ Υ Γ Κ Α Τ  Α  Ρ Τ Ι Σ Ο Υ Ν
Το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Ν/Σ Του Μιχάλη Παναγιώτου...
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες – Ενισχύουν τα μπλόκα νομίζοντας ότι  ταρακουνούν την κυβέρνηση – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με αποκλεισμούς δρόμων στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας. Το μήνυμά τους είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή, Αχιλλέα Καμπούρη «ζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου για το φορολογικό και ασφαλιστικό και εκ νέου κατάρτισή του από μηδενική βάση και με τη συνδρομή των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα».

Αμετακίνητοι στη θέση τους για απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στο φορολογικό και το ασφαλιστικό, και εκ νέου κατάρτισή του, από μηδενική βάση και με τη δική τους συνδρομή, παραμένουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, οι οποίοι ενδυναμώνουν ολοένα και περισσότερο τα μπλόκα που έχουν στήσει, ενώ καλούν στο πλευρό τους και άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, ακόμα και απλούς πολίτες.

Στο μεταξύ, πέραν της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πάει το βουνό στο Μωάμεθ, αλλά το αντίστροφο», καλώντας έτσι τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί ο ίδιος τα μπλόκα.

Από κοντά η TROICA του καναλιού των διαπλεκομένων να τους παροτρύνει και να τους υποδεικνύει τρόπους και μορφές σκλήρυνσης του αγώνα τους.

Οι  TΡΟΙΚΑΝΟΙ τους ΛΕΝΕ , ο ένας…..να κλείνετε τους δρόμους με τέτοιο τρόπο πού να κλείνουν και οι παράδρομοι…να ανοίγετε κάθε δύο ώρες για να περνάνε μόνο τα ΦΟΡΤΗΓΑ ],  ο άλλος, όχι ρε, να ανοίγουν κάθε 2 ώρες για μια ώραν να περνάνε όλοι….ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ Ι.Χ….και ο τρίτος τι  λέτε ρέ….να το παίξουν πιο έξυπνα να ανοίγουν κάθε ώρα για 20 λεπτά να περνάνε όλοι…..και θα δείτε ότι θα τους λένε όλοι ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ                    <Κ Α Ι   Μ  Ε Ι Σ   Μ Α Ζ Ι  Σ Α Σ>

τώρα τι λένε από μέσα τους ή μόλις απομακρυνθούν εκείνοι το ξέρουν.

Μπράβο σας παιδιά έτσι γερά με τσαμπουκά                                 ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΑΣ……..

Βλέπετε δεν είμαι και τρισυπόστατος να παρακολουθώ τι λένε τα άλλα διαπλεκόμενα….ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ?????? Λέω τώρα εγώ…..

Ααααααα το βρήκα…συγκροτείται εντός των αμέσως προσεχών ημερών το Ε.Ρ.Σ. και ξεκινούν οι ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, λίγο το έχετε……να μην δηλώσουν πίστη στους ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ?????

Εγώ πάντως  θα σας παραθέσω τι είπε στό F/B σε ανάρτηση της,η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ…..
<<Σύμφωνα με ορισμένα ΜΜΕ: Επί ΝΔ οι αγρότες κλείνουν την Εθνική κι εμποδίζουν την κυκλοφορία. Με ΣΥΡΙΖΑ οι αγρότες κλείνουν την Εθνική και διεκδικούν το δίκιο τους.>>

Αυτά θα επανέλθουμε……

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.